loader
Foto

În curtea TVR a fost montat un cort pentru ajutoarele pentru sinistraţi. Puteți face donații între 8.00 și 20.00

Campania TVR „Împreună Facem Bine” este menită să aducă sinistraților din Galați și Vaslui o rază de speranță, dar mai ales un ajutor concret. În acest sens în curtea TVR, a fost amplasat un cort de campanie oferit de Ministerul Apărării în care vor fi depozitate ajutoarele oferite de oameni inimoși.

 

Toți cei care doresc să facă un bine pentru semenii lor sunt așteptați zilnic între orele 8.00 și 20.00, la intrarea TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28.

NECESAR PENTRU SINISTRAȚI:

  • Materiale de construcţii de toate tipurile (fier, piatră, nisip, tablă pentru acoperiș, cherestea)
  • lopeți, mături, găleți, saci de gunoi de toate mărimile, dar în special foarte mari
  • mănuși, detergenți de toate categoriile, bureți, lavete

MApN sprijină TVR în acest demers şi a pus la dispoziție un cort de campanie. Dumneavostră, cei care puteţi ajuta, sunteţi aşteptaţi zilnic între orele 8.00 şi 20.00.Intrarea în curtea Televiziunii se face din strada Ermil Pangrati, numărul 28.

Televiziunea Română întinde mâna către oamenii care au avut de suferit în urma inundaţiilor provocate de ploile abundente din judeţele Galaţi, Vaslui, Argeş, Bacău, Iaşi, Neamţ şi Timiş şi lansează campania de ajutorare „Împreună facem bine”.

Persoanele din zonele sinistrate pot suna sau trimite mesaje pe WhatsApp la numărul de telefon 0731.355.775, apelabil din orice reţea cu tarif normal, unde vor putea solicita produsele de care au urgentă nevoie.

Aflați mai multe detalii despre această campanie pe TVR INFO.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...