HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.60 DIN 27 IUNIE 2024

TVR.RO | actualizat: Vineri, 26 Iulie 2024

În îndeplinirea atribuţiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

În considerarea Hotărârilor Parlamentului României nr. 38 din 15 noiembrie 2021, prin care au fost desemnaţi membrii Consiliului de Administraţie al SRTv şi nr. 40 din 15 noiembrie 2021, prin care a fost desemnat Preşedintele Consiliului de Administraţie al SRTv,

Având în vedere dispoziţiile art.XVII din Legea nr. 296 /2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, cu modificările şi completările ulterioare,

Având în vedere expunerea de motive nr.76235/20.06.2024,

Ţinând seama şi de acordul SRJ MediaSind exprimat în şedinţa Consiliului de Administraţie din data de 27 iunie 2024, în conformitate cu dispoziţiile Codului Muncii şi ale Legii 367/2022 privind dialogul social,

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art.1 – Cu 10 voturi pentru şi o abţinere, Consiliul de Administraţie a aprobat modificarea şi completarea structurii organizatorice a SRTV, aprobată prin HCA nr.102/14.12.2023, conform Anexei nr.1 la prezenta hotărâre.

Art. 2 – Cu 10 voturi pentru şi o abţinere, Consiliul de Administraţie a aprobat modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al SRTV aprobat prin HCA nr.102/14.12.2023, conform Anexei nr.2 la prezenta hotărâre.

Art. 3 – Cu 10 voturi pentru şi o abţinere, Consiliul de Administraţie a aprobat modificarea şi completarea Statului de funcţii la nivelul SRTV aprobat prin HCA nr.102/14.12.2023, conform Anexei nr.3 la prezenta hotărâre.

Art. 4 – Posturile de conducere înfiinţate prin HCA nr. 59/27.06.2024, prevăzute în Anexa nr.4 la prezenta hotărâre, se ocupă temporar prin decizia de numire de către angajator până la ocuparea acestora prin concurs, organizat în condiţiile legii.

Art. 5 –(1) Coordonarea structurilor pentru care nu au fost înfiinţate posturi de conducere şi prevăzute în Regulamentul de organizare şi funcţionare al SRTV şi în structura organizatorică a SRTV se va asigura de către personalul din cadrul SRTv desemnat prin decizie a angajatorului.

(2) Posturile de conducere aferente structurilor prevăzute la alin.1 se vor înfiinţa pe măsura vacantării unor posturi de execuţie şi/sau prin înfiinţarea acestora, cu respectarea prevederilor legale aplicabile.

Art. 6 – (1) În termen de 6 luni, directorii interimari şi coordonatorii de structuri desemnaţi de angajator au obligaţia actualizării fişelor de post în acord cu sarcinile şi responsabilităţile structurii din care fac parte, conform Statului de funcţii - anexa nr.3 la prezenta.

(2) Fişele de post actualizate se transmit, semnate de angajator, la Departamentul Resurse Umane în vederea semnării de către salariaţi.

(3) Departamentul Resurse Umane întocmeşte actele adiţionale la contractele individuale de muncă şi le comunică salariaţilor concomitent cu fişele de post actualizate potrivit prevederilor alin.(1).

Art. 7- În termen de 6 luni, structurile din organigrama SRTV au obligaţia actualizării procedurilor operaţionale şi/sau de sistem, în acord cu Regulamentul de organizare şi funcţionare aprobat, conform Anexei nr.2 la prezenta.

Art. 8 – Anexele nr.1-4 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 9 – De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspund Directorul General şi structurile din cadrul SRTv, astfel cum acestea sunt prevăzute în organigrama aprobată.

 

Anexa nr.1 – Structura organizatorică a SRTV;

Anexa nr.2Regulamentul de organizare şi funcţionare al SRTV

Anexa nr.3Statul de funcţii la nivelul SRTV

Anexa nr.4Posturile de conducere înfiinţate

-         un post de director în cadrul Departamentului Juridic;

-         un post de director în cadrul Departamentului Resurse Umane;

-         un post de director în cadrul Direcţiei Ştiri şi Sport;

-         un post de director în cadrul Direcţiei Digital, Producție Promovare și Comunicare;

-         un post de director în cadrul Direcţiei TV;

-         un post de director în cadrul Departamentului Conţinut;

-         un post de director în cadrul Departamentului Programe;

-         un post de director în cadrul Departamentului Producţie Artistică;

-         un post de director în cadrul Direcţiei Tehnice;

-         un post de director în cadrul Direcţiei Administrative;

-         un post de director în cadrul Direcţiei Economice;

-         un post de director în cadrul Departamentului Comercial;

-         un post de director în cadrul Studioului TVR Cluj;

-         un post de director în cadrul Studioului TVR Craiova;

-         un post de director în cadrul Studioului TVR Iaşi;

-         un post de director în cadrul Studioului TVR Timişoara;

-         un post de director în cadrul Studioului TVR Târgu Mureş.

-         un post de şef serviciu audit intern în cadrul Serviciului Audit Intern;