loader
Foto

Galerie foto

Giurgea şi Bratu ne prezintă decapotabilele anului 2016

„Mașini, Teste și Verdicte” a revenit la TVR 1 şi TVR HD pe 6 ianuarie de la ora 23:45. Uităm de gerul de afară şi începem prima ediţie din 2016 cu cele mai bune decapotabile apărute pe piaţă.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Pentru episodul 82 am pregătit materiale speciale cu mașini care să ne amintească de faptul că nu mai e chiar atât de mult până la vară… sau dacă este, ele sunt un motiv ca vara să vină mai repede… mașini decapotabile.

Costin Giurgea a fost în America pentru a conduce noul Seria 2 Cabrio în versiunea sa pe benzină 228i. Când s-a întors în România a mai condus o dată mașina, dar de data aceasta în versiunea diesel cea mai potrivită pentru piața noastră: 220d.


Mai departe, am mers amândoi pe Transfăgărășan pentru a conduce cea mai nouă generație a celui mai vândut roadster din istorie: Mazda MX-5. „Până la frumosul drum din munte eu mi-am rupt spatele în mica mașină japoneză, dar Giurgea m-a obligat să mai suport în spațiul foarte mic din interior cât timp încearcă el să mă convingă de calitățile mașinii… evident că am avut contra-argumente”, spune Tudor Bratu.

Încheiem episodul 82 cu prezentări pentru cele mai noi cabriolete din Lume care sosesc pe piața noastră în 2016: decapotabilele anului.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23:35 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:35, şi duminică, la ora 14:30 (reluare)

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

 

 

Logo

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...