loader
Foto

Gala UZPR - sâmbătă, de la ora 17.00, la TVR 3

Desfăşurată în 19 iunie a.c, Gala Premiilor UZPR a evidenţiat cele mai bune materiale jurnalistice - presă scrisă, presă online, carte de publicistică, revistă, producții de radio şi  televiziune -, publicate sau difuzate în anul 2018.

 

În cadrul evenimentului desfăşurat la TVR şi prezentat de Mihai Constantin, trei producţii ale televiziunii publice au obţinut premii la secțiunea Producții de televiziune: Alina Amza – pentru seria de documentare „Români care au schimbat lumea”, Carmen Kleibel şi Răzvan Butaru – pentru  „Noroc bun” difuzat în cadrul emisiunii „Dosar România” şi Alin Gelmărean – pentru „Casa Memorială a lui Iuliu Maniu”.

În calitate de coproducător, Televiziunea Română a găzduit evenimentul în studioul 2, desfășurat în acest an sub sloganul „TOT CE-I ROMÂNESC NU PIERE”.

În competiție au participat peste 90 de jurnaliști din toată țara, foarte mulți dintre ei tineri, care au trimis pe adresa UZPR producții de presă scrisă și online, de radio și televiziune, reviste și carte de publicistică, toate acestea constituite în tot atâtea categorii și care au fost încununate de decernarea Marelui Premiu.

În cuvântul de deschidere, președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan, a punctat participarea de excepție, masivă, la concurs, care demonstrează interesul jurnaliștilor pentru competițiile Uniunii și, de asemenea, valoarea și talentul care definesc presa profesionistă din România.

Logo

 
O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Eugen Moritz este artist vizual, prof. univ. dr. la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Departamentul de Fotografie, Video și ...

Ediție specială FILIT Chișinău

Ediție specială FILIT Chișinău

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, organizat de Fundația KA-TET, va reuni numeroși prozatori, poeți, traducători, editori, ...

Contribuţiile cercetării şi tehnologiilor în sănătate

Prof. dr. Theo Trandafirescu, specializat în medicină internă, pneumologie și terapie intensivă, face parte din Asociația Medicilor Români din ...