loader
Foto

Gala Astra Film - în exclusivitate la TVR 3

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 22.05, ați putut urmări Gala de închidere a festivalului Astra Film şi ceremonia de decernare a premiilor ediţiei din acest an.

 

Gala Astra Film 2017 a marcat finalul ediţiei 24 a renumitului festival internaţional de film documentar. Gala de închidere a festivalului Astra Film şi ceremonia de decernare a premiilor, desfăşurată în 21 octombrie la Sala Thalia din Sibiu, a încheiat un maraton de 360 evenimente desfăşurate pe parcursul a 7 zile de festival, desfăşurat în acest an sub semnul imersiunii în realitate.

57 de filme au fost incluse în cele cinci secţiuni competiţionale: International, Europa Centrală şi de Est, România, Scurt-metraj şi DocSchool. Filmele din competiţia Astra Film Festival au fost evaluate de un juriu format din 13 specialişti din industria cinematografică internaţională. Este vorba de Peter Biella, Vassilis Economou, Leonard Kamerling, Artchil Khetagouri, Réka Lemhényi, Ionuţ Mareş, Bill Nichols, Kumjana Novakova, Christophe Postic, Alina Predescu, Ada Solomon, Michael Stewart şi Corina Şuteu.

Gala de închidere a festivalului şi ceremonia de decernare a premiilor s-a desfăşurat în prezenţa unui numeros public şi a fost urmată de un concert de muzică de cameră, semnat SoNoRo. A fost un recital susţinut de Luiza Zan, una dintre cele mai proeminente figuri din jazz-ul românesc. Cu 7 albume la activ, Luiza Zan a oferit publicului prezent la Gala Astra Film un mix eterogen de genuri muzicale, împreună cu Peter Sarik Trio al multipremiatului artist Peter Sarik, într-o întâlnire muzicală excepţională.

Logo

 
“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Primele dovezi că omul se împodobea, vin de acum zeci de mii de ani, pe când bijuteriile erau șiraguri de scoici, de dinți de animale, ...

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

O nouă ediție ”Investiți în România!” dedicată patrimoniului național vă așteaptă pe TVR Internațional, marți, 24 septembrie, de la ora 21:00.