loader
Foto

"Folk sub cerul Miroslavei" | VIDEO

Evenimentele culturale care îmbină muzica cu natura au un farmec aparte, iar "Folk sub cerul Miroslavei" a demonstrat cu prisosință acest adevăr. Într-o atmosferă îmbietoare, seara a adunat entuziaști ai muzicii folk, care au savurat melodiile ce răsunau sub cerul tomnatic al Miroslavei.

 

Manifestare a reunit nu doar sunetele plăcute ale artiștilor, ci și o comunitate de oameni pasionați, care au creat o conexiune profundă în cadrul acestui eveniment.
.

.
Muzica, adesea considerată un refugiu pentru suflet, a fost acompaniată de un peisaj de toamnă feeric. Baloții de paie au servit ca puncte de întâlnire și relaxare, iar pături colorate s-au integrat perfect în decorul natural, accentuând farmecul momentului. Prietenii dragi au contribuit la crearea unei atmosfere calde și primitoare, oferind suport moral și emoțional, ceea ce a făcut ca fiecare melodie să rezoneze cu intensitate.

"Folk sub cerul Miroslavei" nu a fost doar un concert, ci o sărbătoare a tradiției și a vitalității culturale, un loc unde muzica bună se întâlnește cu serile senine de toamnă. Această fuziune a oferit participanților ocazia de a evada din cotidian și de a se bucura de magia unui moment comun, ce va rămâne cu siguranță în amintirile lor. Prin intermediul acestor evenimente, spiritul comunității se îmbogățește, iar valorile tradiției folk sunt perpetuate, asigurându-se astfel o legătură puternică între generații.

Tag-uri: concert, folk, Regional

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...