loader
Foto

Finalele Campionatului European de gimnastică - în direct la TVR 2 şi TVR HD

România a câștigat 9  medalii - sâmbătă și duminică, în cadrul Finalelor Campionatului European de gimnastică, transmis la TVR 2 , TVR HD şi TVR+.

 

UPDATE: România a încheiat Campionatul European de gimnastică feminină, junioare şi senioare, de la Sofia, cu nouă medalii: două de aur, cinci de argint şi două de bronz.

Larisa Iordache este singura gimnastă care și-a revendicat două medalii de aur la Europenele din 2014, aur cu echipa şi la sol. Ea a mai câștigat și argintul la bârnă.

Rezultatele echipei României:

  • Senioare – aur pe echipe şi în finală la sol (Larisa Iordache), argint la bârnă (Larisa Iordache), bronz la sărituri (Larisa Iordache)
  • Junioare – argint la individual-compus şi sărituri (Laura Jurcă), la bârnă şi sol (Andreea Iridon), bronz la echipe.

În 17- 18 mai, TVR 2 şi TVR HD au transmis finalele Campionatului European de gimnastică artistică feminină, ediţia 2014 – în direct din capitala Bulgariei, Sofia.

Comentariul a fost asigurat de Alina Alexoi iar programarea transmisiunilor este următoarea:

Echipa României este condusă de Octavian Bellu şi Lucian Sandu şi are în componenţă pe campioanele europene Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar şi pe Alina Stănilă, Andreea Munteanu şi Silvia Zarzu, gimnaste debutante la categoria senioare într-un astfel de mare campionat.

Logo

 
Liana Stanciu: „Românii sunt campioni mondiali, intergalactici și interplanetari la colinde!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

„M-am născut, probabil, în dorinţa mea de a fi actor”

Regizor, scenarist, preşedinte al Uniunii Cineaştilor din România, actor, tată – Laurenţiu Damian este, cu toate faţetele personalităţii sale, ...

Folclorul românesc, vedetă pe scena Festivalului Internațional „Cântecele Munților” de la Sibiu

Iuliana Tudor ne aduce, la TVR 1, cele mai frumoase spectacole din cadrul ediției cu numărul 49 a Festivalului Internațional „Cântecele ...