loader
Foto

Finală cu surprize la Campionatul Mondial al Cluburilor!

Bayern Munchen a câștigat campionatul învingând echipa Tigres UANL, scor 1-0. În 11 februarie, de la ora 20.00, ați putut urmări finala mare. Finala mică s-a difuzat live pe TVR+ Exclusiv, joi, de la 17.00, iar înregistrată, la TVR 1, de la 0.45. | VIDEO  

 

Seară cu mult fotbal de clasă la TVR 1: pe 11 februarie s-au jucat cele două finale ale Campionatului Mondial al Cluburilor, eveniment fotbalistic ce a reunit campioanele celor șase confederații FIFA. Finala mare s-a disputat între Bayern Munchen și echipa mexicană Tigres UANL, scor 1-0.

Noaptea, de la 0.45, telespectatorii TVR 1 pot urmări înregistrarea Finalei mici a competiției, întâlnirea dintre clubul egiptean Al Ahly și brazilienii de la Palmeiras, comentariul fiind asigurat de Emil Hossu-Longin. Finala mică a fost live, de la ora 17.00, la TVR+ Exclusiv.

Tigres UANL este prima reprezentantă a CONCACAF care reușește calificarea în Finala CMC. Cu o extremă de mare calitate, Luis Quinones, un mijlocaș brazilian foarte bun, Rafael Carioca, precum și cu percutantul Gignac, „Tigrii” au oferit surpriza competiției, o victorie fără dubii cu Palmeiras. La rândul său, Bayern Munchen e la a doua prezență în ultimul act. Bavarezii au luat trofeul în 2013, când au reușit un 2-0 cu Raja Casablanca.

(w882)

„Meciul de joi seară va oferi un duel foarte interesant între cei mai buni marcatori ai turneului din Doha, Andre-Pierre Gignac și Robert Lewandowski. Francezul a marcat toate golurile formației mexicane, polonezul are 29 de goluri în 27 de meciuri jucate în acest sezon, cel mai eficace atacant european”, explică jurnalistul TVR Emil Hossu-Longin.

Finala mică va fi o oportunitate pentru Palmeiras să se revanșeze după prestația foarte slabă din semifinala cu Tigres. „Câștigătoarea Copei Libertadores, prezentă pentru prima oară la CMC, nu e singura formație braziliană care ratează calificarea în Finală. Au mai pățit-o Atletico Mineiro și Internacional Porto Alegre”, mai spune comentatorul partidei.

(w882) logo

Campioanele celor șase confederaţii ale FIFA, alături de câştigătoarea Ligii Qatar Stars, Al Duhail SC, au susţinut şase meciuri pentru a desemna cea mai bună echipă de club de fotbal din lume. Campionatul Mondial al Cluburilor are loc între 4 şi 11 februarie 2021. Meciurile au fost difuzate în exclusivitate la TVR 1 şi online, pe TVR+ Exclusiv.

 

FIFA Club World Cup Trophy_credit foto FIFA

 

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...