loader
Foto

Filmele şi serialele TVR 1: schimbări şi noutăţi din 21 iunie

Tradiţionalele ore ale serialelor şi filmelor s-au schimbat, iar noi producţii vin să completeze oferta postului în această vară.

 

Din 21 iunie, serialele Giuvaierul palatului şi Dragul de Raymond, precum şi filmele de luni şi marţi seara, și-au schimbat ora de difuzare.

Astfel, Giuvaierul palatului – poate fi urmărit de luni până vineri de la 18.15 (în loc de 17.15). Ora reluării acestui serial, dimineaţa, rămâne aceeaşi, de la 10.45.

Dragul de Raymond – poate fi urmărit din 21 iunie în fiecare zi, de la 13.00 (în loc de 18.30). Serialul va fi difuzat şase zile pe săptămână, el fiind acum programat de luni până sâmbătă.

Serile de luni şi marţi aduc producţii cinematografice la TVR1 cu aproape o oră mai devreme, ele fiind programate de la 21.30 (în loc de 22.10). Din 21 iunie, în fiecare luni seara sunt programate câte două episoade ale serialului SF de aventuri Jocurile timpului, iar marţi seara, la TVR 1 este Telecinemateca.

Filmul programat în 22 iunie, westernul Ziua răzbunării, se va difuza de la ora 22:10.

Marea noutate pentru cinefili debutează la TVR 1, în 23 iunie, şi va putea fi urmărită în fiecare seară de miercuri şi joi, de la ora 23.00. Este vorba despre premiera pe România a serialului rusesc Godunov, realizat în 2018 şi considerat a fi una dintre cele mai bune mini serii istorice realizate vreodată!

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...