loader
Foto

Filme romantice de Crăciun, la TVR 1 şi TVR 2

Necazuri, supărări - toate problemele se rezolvă ca prin magie în perioada Crăciunului. În filmele noastre. Dacă nu ne credeţi, urmăriţi producţiile programate în această săptămână şi ne veţi da dreptate. Sunt poveşti frumoase cu iubire, căldură şi bucurie sufletească - de care cu toţii avem nevoie, măcar o dată pe an.

 

Miercuri, de la ora 21.10, la TVR 2, ne delectăm cu Cel mai dulce Crăciun (DELIVER BY CHRISTMAS – SUA, 2020), o minunată poveste de dragoste între Molly şi Josh, care se împlineşte în decorul magic al Crăciunului.

Molly este proprietara unei brutării-cofetării şi se pregăteşte intens pentru comenzile de Crăciun, iar Josh, un tânăr văduv care-şi creşte singur băieţelul, tocmai s-a stabilit în acelaşi oraş. Cei doi se întâlnesc şi se plac, dar Molly se simte foarte atrasă şi de un client misterios cu care vorbeşte adesea la telefon. Ceea ce încă nu ştie Molly este că Josh şi clientul de a cărui voce s-a îndrăgostit sunt, de fapt, una şi aceeaşi persoană...

Filmul este una dintre cele mai noi producţii romantice de Crăciun – fiind lansată în acest an

Protagonist este actorul Eion Bailey despre care criticii şi presa au avut, în permanenţă, cele mai înalte aprecieri. În 2003, revista Variety Magazine l-a inclus în lista primilor 10 actori cu cel mai mare potenţial, în 2005 People Magazine l-a inclus în primii 50 cei mai eligibili burlaci ai anului, pentru ca mai târziu, Larry Gelbart, legendarul scriitor-producător al serialului M.A.S.H. să declare despre el în Variety că "Îl văd pe Eion ca fiind reîncarnarea lui Henry Fonda”.

CEL MAI DULCE CRĂCIUN (DELIVER BY CHRISTMAS – SUA, 2020)
Regia: Terry Ingram
Cu: Alvina August, Eion Bailey

(oar_w460)

Joi, în Ajun, de la 23.10, la TVR 1 primim în dar Un trandafir de Crăciun – un film romantic şi amuzant despre o minunată poveste de dragoste care se întâmplă cu ocazia celei mai frumoase sărbători din an. De generaţii, familia lui Andy se ocupă de decorarea carelor participante la Parada Trandafirilor de Anul Nou. Când tatăl ei se îmbolnăveşte, Andy trebuie să preia frâiele şi să predea la termen comanda unei companii importante, deşi Cliff, reprezentantul acesteia, îi dă mai multă bătaie de cap decât se aştepta.

Chiar dacă personajele sunt imaginare, Parada Trandafirilor de Anul Nou şi decorarea carelor participante la acest eveniment  -  adică tema principală  pe fundalul căreia se dezvoltă povestea de dragoste a filmului – este cât se poate de reală. Carul ce apare la finalul filmului este cel care a participat în 2016 la Parada din Pasadena de Sud, aici evenimentul având cea mai îndelungată tradiţie de pretutindeni - aşa cum susţin organizatorii.

UN TRANDAFIR DE CRĂCIUN (A ROSE FOR CHRISTMAS – SUA, 2017)
Regia: Kevin Fair
Cu: Rachel Boston, Marc Bendavid

(oar_w460)

În prima zi de Crăciun, la TVR 1, de la ora 12.30, este programat  filmul Vremea speranţei – o frumoasă poveste despre prietenia unei adolescente rebele cu calul bunicilor.

Exmatriculată în urma unui incident petrecut la şcoală, adolescenta rebelă Lizzy e trimisă temporar la ferma bunicii ei. Deşi reticentă la început, fata prinde drag de traiul liniştit de la ţară şi de Hope (Speranţa), unul dintre caii de la fermă, pe care-l ajută să se însănătoşească. Descoperind că bunicii sunt pe cale să-şi piardă proprietatea din cauza datoriilor, Lizzy îşi foloseşte întreaga inventivitate pentru a salva ferma de care s-a ataşat.

Vremea speranţei a câştigat premiul pentru cel mai bun film de familie la Festivalul de Film Equus în 2017. Acesta este unicul Festival care se adresează tuturor creatorilor de filme, documentare, videoclipuri, materiale educative, de artă sau literatură ce au ca subiect caii – cel mai frumos şi nobil animal.

VREMEA SPERANŢEI (A HORSE CALLED HOPE – SUA, 2016)
Regia: Douglas B. Maddox
Cu: Taylor Lyons, Francine Locke, Ken Arnold

(oar_w460)

Sâmbătă, cea de-a doua zi de Crăciun, de la 11.10, la TVR 2 este programat filmul romantic Crăciun la magazin. Este o comedie romantică despre Noelle care are parte de un ajun al Crăciunului cu peripeţii: blocată din greşeală în magazinul unde lucrează, este vizitată de o femeie care susţine că ar fi îngerul ei păzitor. Alături de ea, Noelle călătoreşte în timp, prin Crăciunuri trecute şi viitoare, învăţând din vechile greşeli şi primind chiar şansa unei iubiri adevărate.

Actriţa din rolul principal, Candace Cameron Bure, este cunoscută publicului TVR 2 ca fiind Aurora Teagarden din miniseria poliţistă cu acelaşi nume.

CRĂCIUN LA MAGAZIN (A SHOE ADDICT’S CHRISTMAS – SUA, 2018)
Regia: Michael Robison
Cu: Candace Cameron Bure, Luke Macfarlane, Jean Smart
(oar_w460)

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...