loader
Foto

Festivitatea de deschidere a anului de studii la „Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice”

Într-o atmosferă plină de anticipație și entuziasm, prima zi de toamnă a anului 2024-2025 a marcat deschiderea oficială a noului an de studii la „Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice”.

 

Ceremonia de deschidere s-a desfășurat într-un cadru festiv, adunând tineri talentați din diverse colțuri ale țării, fiecare cu visuri și aspirații distincte, dar unite prin pasiunea pentru artele spectaculare.
.

.
Evenimentul a fost un prilej de celebrare a creativității și a inovației, fiind caracterizat de emoții vibrante și speranțe promițătoare. Studenții au fost întâmpinați de cadre didactice dedicate, care și-au exprimat aprecierea față de curajul și determinarea tinerilor artiști de a explora noi orizonturi în domeniile lor de interes.

Privind spre viitor, studenții au fost încurajați să își fixeze obiective ambițioase și să îmbrățișeze provocările ce urmează. Într-o lume în continuă schimbare, învățământul artistic reprezintă o platformă unică ce le va permite să se exprime liber și să contribuie la diversitatea culturală. Astfel, ceremonia de deschidere a anului academic 2024-2025 la „Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice” a fost un moment deosebit, care va rămâne în memoria participanților ca un simbol al începutului unui nou capitol plin de realizări și inspirație.

Tag-uri: Regional, TVR Moldova

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...