loader
Foto

Expoziție inedită la Centrul “Constantin Brâncuși”: “Mirabilis” | VIDEO

Recent, Centrul “Constantin Brâncuși” din cadrul Muzeului de Artă din Craiova a găzduit expoziția inedită intitulată “Mirabilis”. Expoziția de fotografie de portret se distinge printr-o conceptie originală, concentrându-se asupra aceleași personaje, dar explorându-le esența prin două modalități tehnice distincte.

 

Prin intermediul acestor abordări contrastante, expoziția reușește să transpună atât atmosfera cât și trăirile variate ale subiectului, oferind publicului o experiență vizuală complexă.
.

.
Fiecare fotografie devine astfel un punct de plecare în explorarea emoțiilor și percepțiilor, evidențiind diversitatea umană în fața unui background comun.

“Mirabilis” nu este doar o simplă expoziție, ci și o reflecție asupra identității și a modului în care percepția noastră poate fi influențată de tehnica fotografică folosită. Într-o eră în care imaginea devine din ce în ce mai predominantă, această expoziție subliniază importanța nuanțelor și a contextului în interpretarea portretului, invitând vizitatorii să participe activ la acest dialog vizual.

Astfel, Centrul “Constantin Brâncuși” confirmă încă o dată rolul său esențial în promovarea artei contemporane, oferind un spațiu propice pentru inovație și experimentare. “Mirabilis” se prezintă drept o veritabilă celebrare a complexității umane, având potențialul de a provoca gândirea și emoția în rândul spectatorilor.

Logo

 
La TVR Sport se dă fluierul de start pentru „Marile meciuri”

Cunoscutul jurnalist sportiv Ionel Stoica, alături de invitaţi din lumea sportului prefaţează, analizează şi, uneori, comentează meciurile ...

„Deceniul ascuns: mărturii din România anilor '80”, în premieră la TVR Cultural

Din 19 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, seria documentară „Deceniul ascuns” ne propune o analiză a României anilor '80, cu ...

„Omul și timpul”, un nou sezon la TVR Cultural

„Omul și timpul”, un nou sezon la TVR Cultural

publicat: Vineri, 18 Octombrie 2024

Rafael Udrişte, alături de invitatul său, profesorul Ion Scurtu, reputat istoric, propune în deschiderea noului sezon al emisiunii „Omul şi ...