loader
Foto

Emisiunea „Matinalii" sărbătoreşte patru ani de la lansare

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 7.00 la ora 10.00 pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3, iar de la ora 9:00 la ora 10:00 pe TVRi.

 

De patru ani, dimineţile la TVR MOLDOVA încep cu MATINALII! Lansată în data de 5 iunie 2017, emisiunea MATINALII promovează valorile autentice şi conectează publicul de pe ambele maluri ale Prutului la actualitatea economică, socială şi culturală.

În cadrul ediţiei speciale din 4 iunie 2021, dedicată aniversării celor 4 ani de la lansare, protagonişti vor fi chiar membri ai echipei, colegii din teren Carina Muller, Anatol Fornea, Zina Bivol şi Ion Railean, care vor pregăti diverse provocări pentru fiecare dintre ei şi vor discuta despre profesionalism şi consecvenţă, rolul şi aportul lor în mediatizarea evenimentelor de pe ambele maluri ale Prutului, despre misiunea şi valorile pe care le promovează.

(w882) Folclor la

Atmosfera va fi animată de artiştii RADU DOLGA şi ANDREEA CULAI, precum şi de FORMAŢIA SELECT STRING QUARTET. Tot în această ediţie, vor fi difuzate mesaje de la foşti colegi de echipă,  de la personalităţile din domeniul cultural de pe ambele maluri ale Prutului, gânduri bune de la interpreţii ce le-au fost de fiecare dată alături la ediţii speciale, precum şi de la telespectatorii fideli, de la diasporă.

(w882) Echipa Mat

Echipa emisiunii - o echipă tânără, frumoasă şi creativă, aduce energie în casele românilor de pretutindeni. Cei cinci prezentatori, alături de reporteri, cameramani şi editori, prezintă subiecte de impact pentru românii din ţară şi de peste hotare şi promovează valorile neamului, istoria şi cultura românească, tradiţiile şi tot ce ţine de identitatea naţională.

(w882) Instrument

Programul este realizat în colaborare cu jurnaliştii din studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Tîrgu-Mureş.

(w882) Tava matin

Pe parcursul anilor, în cadrul emisiunii s-au desfăşurat campanii de informare şi conştientizare şi au fost realizate ediţii speciale dedicate celor mai importante evenimente istorice. Invitate în studio au fost personalităţi din diferite domenii, specialişti dedicaţi, dar şi mulţi tineri talentaţi aflaţi la început de carieră.

La mulţi ani întregii echipe MATINALII!

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...