loader
Foto

Efectele dure ale pandemiei pentru Paul Surugiu Fuego

Perioada dură prin care am trecut și trecem cu toții are efecte dure și asupra lui Paul Surugiu-Fuego, care a ajuns să se simtă vitregit de faptul că nu-și poate face profesia așa cum trebuie.

 

Artistul nu a mai avut evenimente și concerte de mai bine de cinci luni și spune că parcă totul are o altă formă acum.

Mai mult, artistul nu întrevede o schimbare curândă în această profesie, astfel că reorganizarea și regândirea paradigmei sunt unica soluție. De asemenea, artistul nu e sigur că va putea susține concertul simfonic de pe 10 octombrie de la Sala Palatului.

Artistul își dezvoltă în prezent partea de comunicare online, face clipuri și piese noi și filmează pentru un nou sezon al emisiunii DRAG DE ROMÂNIA MEA!, din fiecare duminică, de la TVR 2, de la ora 15.00, care va începe la mijlocul lunii septembrie al cincilea sezon. Iată ce ne-a mărturisit Fuego:

“Nu mă plâng! Eu sunt unul dintre fericiții care au avut activitate continuă perioada asta – am pictat, am compus, am făcut proiecte online, am filmat, am emisiunea la radio, care pe 1 septembrie debutează cu al doilea sezon la Național FM, de luni până vineri, la ora 19.00. Dar pentru unii colegi de-ai mei este tragic! Nu vreau să fac vreo dramă, dar dacă toți oamenii și-au reluat activitatea, mai mult sau mai puțin, noi suntem cei mai ... oropsiți cumva. Nu putem fi aproape de cei care ne sunt sens al existenței. Și spun asta fără nici un pic de ipocrizie. Eu sunt artistul care stă cu orele în mijlocul oamenilor, vorbește cu ei, le dă autografe și mi-e tare dor de sentimentul acesta, de emoția unui spectacol, lucru pe care în online sau la televizor, nu-l poți simți la aceeași intensitate. Dar cumva este o etapă, cred eu. Una pe care o vom depăși cu toții, învătând, sper eu, ceva util, și anume faptul că trebuie să prețuim mai mult viața, realitatea, toate lucrurile simple și poate să devenim mai buni, deși mi-e destul de greu să cred că va fi chiar așa, idealist, cum văd eu.” (Paul Surugiu)

(oar_w460)

În ediția de duminica aceasta, la TVR 2, în exclusivitate, îl puteți vedea pe Fuego în grădina lui, povestind despre cum a depășit perioada grea prin care am trecut. Îl vom cunoaște și pe Simba, câinele lui, un superb Akita Inu. El ne va povesti despre activitățile pe care le-a făcut, ne va arăta ce cărți a citit și ne va povcesti mai multe detalii despre campania din online, mulțumind tuturor celor care i-au fost alături. De asemenea, el ne va arăta atelierul său de pictură, iar mai apoi, alături de Vlad Crețu, din studioul acestuia, locul în care, pe timp de pandemie, s-au născut proiecte admirabile, Paul va avea mai multe daruri muzicale pentru public.

Vom povesti despre campania „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. Este vorba despre o inițiativă de empatie și susținere venită din partea artiștilor români. Aceștia au transmis, pe parcursul a trei luni aproape, mesaje motivaționale oamenilor, îndemnându-i la cumpătare, la unitate, la respectarea legilor, la a sta în casă ori la a urmări emisiunea formidabilă din fiecare duminică, de la TVR 2. Se pare că a avut, conform lui Paul Surugiu și echipei lui, un succes nesperat.

Peste 60 de artiști din mai multe domenii de activitate s-au alăturat și au oferit, prin intermediul online-ului, pe pagina de Facebook a emisiunii de la TVR 2, gânduri speciale. Aceste filmulețe au strâns, laolaltă, peste 1 milion și jumătate de vizualizări. Mare vâlvă au stârnit filmările realizate de Matilda Pascal Cojocărița, Costel Constantin sau Marina Voica, care la cei 84 de ani ai săi s-a filmat singură și a încurajat oamenii să iubească mai mult România.

Vom revedea și câteva momente de umor, speciale, cu Fuego în calitate de actor, dar și cele mai recente videoclipuri ale artistului. Așadar, nu ratați o emisiune pe cinste!

Logo

 
Împreună facem bine: Românii continuă să doneze

Împreună facem bine: Românii continuă să doneze

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Impresionați de drama celor cărora apa le-a luat totul, românii au răspuns campaniei Împreună facem bine și au continuat să doneze și duminică ...

Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...