loader
Foto

Ediţii speciale ale Ştirilor TVR: Alegerile prezidenţiale din Republica Moldova

Duminică, 13 noiembrie, aflăm cine este preşedintele ales al cetăţenilor moldoveni. Evoluţia scrutinului – la Telejurnalele TVR 1, iar la 21.00, Ediţie specială în direct de la Chişinău.

 

Duminică, 13 noiembrie, cetăţenii Republicii Moldova îşi aleg preşedintele, omul în care îşi pun toate speranţele pentru o viaţă mai bună de acum înainte.

Turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Moldova va fi urmărit pas cu pas de reporterii TVR Moldova şi de jurnaliştii Ştirilor TVR, care vor relata evoluţia scrutinului în Telejurnalele TVR 1 de-a lungul zilei. TVR Moldova va fi acolo unde se votează. Pe parcursul întregii zile, telespectatorii TVR vor putea afla de la Telejurnal cum decurge procesul electoral, care este participarea la vot, dacă s-au înregistrat incidente, precum şi care sunt primele rezultate. Apoi, în cele două ore ale Ediţiei speciale transmise în direct de la Chişinău, începând cu ora 21.00, telespectatorii TVR 1 vor afla câştigătorul prezidenţialelor din Republica Moldova.

Turul doi al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova are loc pe 13 noiembrie. Reamintim că la primul tur, desfăşurat pe 30 octombrie, Igor Dodon, candidatul pro-rus, a obţinut aproape 48%, iar contracandidata sa, pro-europeana Maia Sandu - 38,7 %.

(w500)

În Ediţia specială transmisă în direct de la TVR Moldova, invitaţii moderatorului Florian Petrică vor analiza primele rezultate ale alegerilor şi ne vor contura o imagine a celui care va conduce Republica Moldova spre viitor.

Producător: George Tudor

 

Logo

 
Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Caii nu pot fi înlocuiți peste tot de tricicluri, dar aceasta este o soluție ecologică convenabilă, care pare a fi din ce în ce mai căutată ...

Eforturi comune de susținere a sinistraților

Eforturi comune de susținere a sinistraților

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Eforturile de ajutorare a sinistraților din județul Galați continuă, iar comunitatea se mobilizează pentru a arăta că împreună putem depăși orice ...