loader
Foto

Ediţie de sărbătoare cu muzică, parfumuri, artă vizuală şi cărţi

Vineri, cu Liana Stanciu, la „ Arte, carte şi capricii” - de la ora 21.00, la TVR 2, TVR HD, şi TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Vineri, 18 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 2 şi TVR HD, Liana Stanciu a fost gazda unei noi ediţii de Arte, carte şi capricii cu informaţii culturale despre muzică, parfumuri, artă vizuală, cărţi şi multe altele.

Singurul "profesor de parfumuri din lume", celebrul Roja Dove a venit pentru a doua oară în România! Roja Dove realizează cea mai luxoasă gamă de parfumuri concepută vreodată, preţurile acestor creaţii olfactive variind între 500 şi 3000 de euro  - detaliile le-aţi aflat vineri, chiar de la el.

Invitatul ediţiei a fost violoncelistul  Adrian Naidin, omul-spectacol care combină cu uşurinţă jazz, muzică clasică şi folclor românesc. Peste câteva zile el va susţine la Teatrul Naţional din Bucureşti spectacolul Măturătorii raiului, despre care a vorbit la  Arte, carte şi capricii cu Liana Stanciu.

La Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti Mogoşoaia, plasticianul Ioan Tămâian v-a propus să descoperiţi Reflexii în timp, o expoziţie care reuneşte lucrări ce marchează etapele importante ale creaţiei sale. La Arte, carte şi capricii aţi putut descoperi câteva dintre surprinzătoarele forme de sticlă create de foc, siliciu şi mult talent.

Inspirat de cei trei copii ai săi, scriitorul Danion Vasile a deschis o colecţie: Palatul poveştilor frumoase, în care Capra cu trei iezi, de exemplu, îşi modifică titlul şi finalul… Dar mai multe aţi putut afla din dialogul purtat de Danion Vasile cu echipa Arte, carte şi capricii despre viaţă şi poveşti, despre copii, cadouri, cărţi şi inspiraţie.

La începutul lunii decembrie, a fost prezent la Bucureşti unul dintre cei mai importanţi autori francezi contemporani. Eric Emmanuel Schmitt, o celebritate a literelor şi nu numai, a stat de vorbă cu Marius Constantinescu, pentru emisiunea Arte, carte şi capricii. – vineri, de la ora 21.00, la TVR 2, TVR HD, dar şi online, pe portalul video TVR+.

 

 

Logo

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...