loader
Foto

Dimineața începe cu teatru, carte, modă și sport

În această ediție  TeleMATINAL moderată de Anatol Guzic și Andreea Iriciuc, alături de producătoarea Luminița Popa, au fost invitați speciali din diverse domenii, care au oferit o perspectivă proaspătă și captivantă asupra evenimentelor de actualitate.

 

Emisiunea difuzată pe TVR Moldova, în 12 septembrie, a adus în atenția telespectatorilor subiecte culturale, sociale și sportive de mare interes.

Reuniunea Teatrelor Românești la Chișinău, un eveniment de prestigiu, a fost unul dintre subiectele principale, iar în studio a fost invitat Dragoș Buhagiar, președintele UNITER. Acesta a amintit despre importanța culturală a acestei reuniuni, ajunsă la a IX-a ediție, și despre spectacolul de deschidere, „Regele moare”, din repertoriul Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Un alt moment important a fost interviul cu poetul Lucian Vasiliu, prezent la Salonul Internațional de Carte „Bookfest Chișinău”. Acesta a povestit despre volumul său „Despre omul bun și frumos” și despre felul în care literatura poate uni oamenii de pe ambele maluri ale Prutului.

Tot în cadrul emisiunii, s-a amintit și despre evenimentul „IarmarEco”, un târg dedicat promovării unui stil de viață sănătos și ecologic, care va avea loc pe 15 septembrie în Chișinău, iar invitatul special a fost Vladimir Ternavschi de la A.O. „EcoVisio”.

Emisiunea a continuat cu subiecte din sport și modă. Campionatul Balcanic de Volei pe Plajă, care va avea loc în premieră în Moldova, a fost prezentat de Alexandru Leahu, iar la secțiunea de modă, Viorela Dimici a adus detalii despre un eveniment de modă de amploare organizat la Iași.

Nu în ultimul rând, muzica a fost prezentă prin Eugen Oprea, cunoscut sub numele de scenă Jack Favn, coleg din echipa TVR Moldova, care a adus o notă personală despre evoluția muzicii și a generațiilor.

TeleMATINAL continuă să fie un program matinal captivant și divers, fiind un partener de încredere pentru publicul din Republica Moldova.

 

 

 

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...