loader
Foto

De 1 iunie, urmăriţi TVR 1 şi participaţi la concursul „Vânătoarea de comori”!

De Ziua Internaţională a Copiilor, Televiziunea Română a pregătit programul TV „Copiii cuceresc Televiziunea”, cu emisiuni şi concursuri inedite.

 

Pentru a fi parte a proiectului, vă invităm să staţi în faţa micilor ecrane şi să urmăriţi pe TVR 1 emisiunile difuzate sub genericul „Copiii cuceresc Televiziunea" pentru a participa la concursul „Vânătoarea de comori". Puteţi câştiga premii excepţionale - excursii în Laponia şi la Londra, hoverboard-uri, telefoane mobile şi multe altele. Găsiţi indiciile afişate pe ecran sub formă de cuvinte şi participaţi la concurs.

Detaliile concursului se găsesc în regulamentul postat pe site-ul TVR.
http://www.tvr.ro/regulament-concurs-copiii-cuceresc-televiziunea-vanatoarea-de-comori_45978.html.

Întreaga zi de sâmbătă va fi o adevărată expediţie în care, pe de-o parte, două grupuri de micuţi – „Creatorii” şi „Inovatorii” - pornesc la vânătoare de „comori” în incinta TVR, iar de cealaltă parte, din faţa televizoarelor, telespectatorii „vânează” indiciile care apar pe ecrane în intervalul orar 08.00 - 19.00, în cadrul emisiunilor „Copiii cuceresc televiziunea” de la TVR 1.

În total, vor fi 10 indicii, iar pentru a putea câştiga unul dintre premiile excepţionale puse în joc, telespectatorii TVR 1 trebuie să realizeze 3 fotografii cu indicii diferite, să publice în intervalul orar 08:00 – 19:00 pe contul personal de Facebook sau Instagram o postare care să includă în mod obligatoriu cele 3 fotografii cu indicii, însoţite de hashtag-ul #televiziuneacopiilor.

De asemenea, să eticheteze, în aceeaşi postare, paginile oficiale de Facebook (https://www.facebook.com/fantvr1) sau Instagram (https://www.instagram.com/tvr1.ro/) ale TVR 1.

După ce au făcut postarea, participanţii la concurs trebuie să trimită link-ul postării, împreună cu datele de contact, la adresa de e-mail: televiziuneacopiilor@tvr.ro.

Participanţii la concursul difuzat sub titlul „Copiii cuceresc televiziunea - Vânătoarea de comori” pot câştiga, prin tragere la sorţi, următoarele premii:

- Un pachet de servicii turistice family în Laponia (Ţara lui Moş Crăciun);

- Un pachet de servicii turistice family la Londra, cu vizitarea locurilor magice cuprinse în circuitul „The making of Harry Potter” (Warner Bros. Studio Tour London);

- 3 Hoverboard-uri;

- 3 Pachete Samsung Galaxy A35 128GB DS Navy Black 5G + Accesoriu Samsung Galaxy Fit3;

- 10 invitaţii de 3 persoane la Opera Comică pentru Copii, Bucureşti;

- 10 invitaţii de 3 persoane la Circul Metropolitan Bucureşti.

Numele câştigătorilor vor fi anunţate în Telejurnalul difuzat pe TVR 1 duminică, 2 iunie, ora 20.00 şi pe toate canalele de comunicare ale TVR.

Rămâneţi în faţa televizoarelor pe TVR 1!

Logo

 
Icoana Maicii Domnului Lidianca - o nestemată a ortodoxiei

Icoana Maicii Domnului Lidianca - o nestemată a ortodoxiei

publicat: Sâmbătă, 07 Septembrie 2024

Mănăstirea Neamț, cea mai veche așezare monahală din Moldova, păstrează între zidurile ei un adevărat tezaur istoric și duhovnicesc. Biserica ...

Dieta - moft sau sănătate?

Dieta - moft sau sănătate?

publicat: Sâmbătă, 07 Septembrie 2024

Corpurile perfecte de pe rețelele de socializare au determinat o creștere spectaculoasă a numărului de diete considerate miraculoase, când în ...

Cicladele vulcanice: Santorini și Milos

Cicladele vulcanice: Santorini și Milos

publicat: Sâmbătă, 07 Septembrie 2024

Grupul de insule din Arhipelagul Cicladelor sunt, de fapt, vârfuri ale unor munți scufundați acum 5 milioane de ani, cu excepția a două dintre ...