loader
Foto

Galerie foto

Dacă e sâmbătă, e Mad Men

Telespectatorii TVR 1 şi TVR HD văd, pe 23 ianuarie, de la ora 21.00, episoadele 5 şi 6 din al patrulea sezon al serialului.

 

Sezonul patru al îndrăgitului serial Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue se vede în premieră şi în exclusivitate la TVR. Serile de sâmbătă le petrecem în compania publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60. În 23 ianuarie, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează episoadele 5 şi 6 ale seriei.

Episodul 5 – Crizantema şi sabia

Suntem în luna martie, 1965. Pete Campbell anunţă partenerii Sterling Cooper Draper Pryce că reprezentanţii Honda Motorcycle Corporation sunt nemulţumiţi de agenţia cu care lucrează, iar Pete a profitat de ocazie să aranjeze o întâlnire cu aceştia. Roger Sterling, un veteran care a servit în armată şi a pierdut prieteni în cel de-al Doilea Război Mondial, refuză să facă afaceri cu japonezii, dar ceilalţi parteneri sunt de acord să demareze discuţiile, fără ştirea lui Roger. Între timp, directorul de creaţie de la CGC Ted Chaough, care se vede drept viitorul rival al lui Don Draper, a „prins” deja doi dintre clienţii recent pierduţi de SCDP şi vizează, de asemenea, şi Honda.

(w882) Mad Men ep

Pe plan personal, Don şi Betty au parte de situaţii neplăcute din partea fiicei lor, Sally, ea fiind, până la urmă, programată la un psiholog de copii. La prima întâlnire cu medicul, Betty îşi dezvăluie propriile nesiguranţe...

(w882) Mad Men ep

Episodul 4 – Poveşti Waldorf

Este aprilie 1965. Don Draper câştigă un premiu CLIO pentru o reclamă de televiziune, însă petrecerea se încheie rapid pentru el şi echipa agenţiei, întrucât sunt nevoiţi să se întoarcă la birou, pentru o întâlnire. Peggy Olson este supărată că Don nu a menţionat nimic despre contribuţia ei la relizarea reclamei laureate. Îmbătat de victorie, Don răspunde solicitării clientului de a primi un slogan accesibil trântind câteva idei spontane, mediocre. Întâmplător, clientul agreează una dintre variante, pe care Don o furase, fără să-şi dea seama, de la vărul soţiei lui Roger, care venise la un interviu.

(w882) Mad Men ep

Întors la petrecere, Don se abandonează alcoolului. Pleacă acasă cu o brunetă, şi câştigătoare a unui premiu, dar se trezeşte, două zile mai târziu, în pat cu o chelneriţă blondă, despre care nu-şi aminteşte nimic. Spre dezamăgirea lui, chelneriţa i se adresează cu... Dick.

Logo

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...