loader
Foto

Cum tratăm muşcăturile de căpuşă, la Vreau să fiu sănătos

Printre temele ediţiei din 11 mai a emisiunii prezentate de Sonia Argint Ionescu se mai numără insuficienţa cardiacă şi examinarea colului uterin. Vreau să fiu sănătos se difuzează miercuri, de la ora 10.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Am intrat deja în sezonul în care insectele umplu aerul şi iarba. Printre ele, şi temutele căpuşe, care, în ultimii ani, ne fac să ne gândim de două ori înainte de a ne lua pătura să ieşim la iarbă verde... Este, oare, justificată această panică? Trebuie într-adevăr să ne privăm de bucuria de a petrece timp în natură? Cât de gravă este muşcătura de căpuşă şi ce e de făcut dacă ni se întâmplă? Aflăm răspunsuri la aceste întrebări din reportajul pe care Sonia Argint Ionescu îl prezintă pe 11 mai la Vreau să fiu sănătos. Cel care ne aduce toate informaţiile pe această temă este dr. Simin-Aysel Florescu, director medical la Spitalul Clinic Judeţean de Boli Infecţioase „Victor Babeş". Şi tot atunci, aflăm mai multe despre insuficienţa cardiacă, subiect dezvoltat  pentru telespectatorii emisiunii de prof.dr. Dragoş Vinereanu de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, într-un alt reportaj. Miercuri, de la ora 10.00, Vreau să fiu sănătos ne aduce informaţii despre cum ne putem păstra sănătatea, cum să ne ferim de bolile de sezon sau ce putem face pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Emisiunea se difuzează în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Invitaţii din platou ai Soniei Argint Ionescu în această miercuri dimineaţă sunt: dr. Gladys Al-Jashi, director medical la Spitalul Clinic Sf. Pantelimon – de la care aflăm mai multe despre cum ne putem face gratuit testul Babeş-Papanicolau; dr. Dragoş Davitoiu, director medical la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti – care ne spune ce trebuie să facem pentru a preveni apariţia afecţiunilor oncologice; dr. Monica Radu, director medical al Institutului Naţional de Medicină Complementară şi Alternativă – care ne va împărtăşi lucruri ştiute şi mai puţin ştiute despre acupunctură.

Timp de o oră, în fiecare miercuri, de la 10.00, telespectatorii TVR 1  află la Vreau să fie sănătos noutăţi din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice. Emisiunea ce poartă semnătura producătorului TVR Beatrice Cioba se transmite în direct la TVR 1 şi face parte din linia de emisiuni reunite sub genericul „Tot ce contează”.

Vreau să fiu sănătos poate fi urmărită în direct miercurea, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

foto: http://soniaargintionescu.ro/

Logo

 
”Călător de meserie”, în județul Mureș

”Călător de meserie”, în județul Mureș

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizontul. Acceptați provocarea acestei aventuri care să vă aducă ...

Angela Avram: „Pentru noi, sărbătorile şi tradiţiile au fost întotdeauna în familie”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.