loader
Foto

Galerie foto

Cum se distrează vedetele alături de copiii lor

De 1 iunie, vedetele TVR Iuliana Marciuc, Corina Dănilă și Florina Constantinescu au vorbit despre activități de relaxare petrecute alături de copiii lor.

 

Se spune că suntem cu toții copii, doar că de vârste diferite, iar dorințele pe care le-am avut când eram mici nu le uităm. Fie că am dorit să primim o jucărie, să facem un sport sau să învățăm ceva nou, dacă noi nu am reușit vom încerca să oferim oportunități copiilor noștri.

Știați că Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, de la TVR 2, şi-a dorit să înveţe echitația? Orele de călărie se numără printre cele mai relaxante metode de a-ţi petrece timpul liber şi este un sport al frumuseții și sănătății. Așa că David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, în vârstă de 15 ani, face călărie de 2 ani iar instructorul său este Mohamed Jbara Sultanul. Adolescentul a învățat deja trap și galop iar începând din vară va învăța sărituri și cascadorii. „Îi plac antrenamentele din manej dar și ieșirile la pădure cu mai mulți cai. Nu i-am cumpărat cal, dar s-a atașat foarte mult de Aselli, unul dintre caii Sultanului. Eu îl însoțesc mereu la lecțiile de călărie și uneori mă urc și eu”, a povestit Iuliana Marciuc.

(w882)

Echitația este sportul iubit și de Corina Dănilă, prezentatoarea „Galei umorului”, de la TVR 2. „Am copilărit la bunici, la țara, înconjurată de natură și bucurându-mă de ea”, mărturisește actrița. „Mi-am dorit dintotdeauna ca Rianna (fetița sa, care a împlinit vârstă de 17 ani) să facă echitație. De câțiva ani mergem într-o locație în apropierea Bucureștiului și petrecem câteva ore în compania acestor animale maiestuoase: caii. Rianna se descurcă destul de bine și e foarte încântată. La fel sunt și eu!”, a spus Corina Dănilă.

(w882)

Despre copilăria sa frumoasă a vorbit și Florina Constantinescu, prezentatoarea meteo de la TVR 1. Mamă a doi copii, Nicholas, în vârstă de 5 ani și Andreas, în vârstă de 3 ani, vedeta spune că a transformat curtea locuințe sale într-un adevărat parc de distracții. „Am făcut balet, dansuri, diferite sporturi, modeling, îmi găseam mereu pasiuni noi. Erau evident și lucruri pe care mi le doream, pe care le vedeam în filme și care nu erau atât de accesibile pe vremea aceea. Visam tare mult la o căsuță în copac și la o mașinuță electrică. N-a fost să fie în cazul meu, dar visul l-am transformat în realitate, acum, pentru copiii mei.

(w882)

Au căsuță, tobogane, leagăne, trambulină, castel gonflabil și piscină pe timpul verii. Au și parc auto, cu mașina electrică, ATV-uri, motociclete, biciclete, trotinete. Am exagerat, știu, dar am făcut tot posibilul să le ofer o copilărie fericită, să se joace mult, să experimenteze și astfel să nu stea lipiți de televizor sau de telefoane. Atâta timp cât îi văd fericiți consider că orice sacrificiu merită!”, a spus Florina Constantinescu.

(w882)

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...