loader
Foto

Galerie foto

„Cu cărțile pe față - Școala de la Bunești” | VIDEO

Pe 16 septembrie 2024, TVR Craiova a lansat o serie de noi emisiuni și programe în grila sa de toamnă, una dintre acestea fiind dedicată unei inițiative remarcabile: „Cu cărțile pe față - Școala de la Bunești”.

 

.
(w882)Ediția, realizată și moderată de Mirela Giodea, a avut premiera marți, 17 septembrie 2024, la ora 19:00, partea I, la TVR Craiova.
.

Proiectul „Școala de la Bunești” reprezintă o veritabilă incursiune în trecutul și prezentul unui loc deosebit din județul Argeș, situat pe Valea Vâlsanului, într-un cadru natural idilic. Începând cu anul 2008, acest spațiu a devenit un punct de întâlnire între discipoli și maeștri, promotorii săi având ca scop nu doar dezvoltarea arhitecturii vernaculară și a construcțiilor, ci și formarea personalităților prin accesul la marile opere ale culturii universale.

(w882)Invitații emisiunii, Ana Maria Goilov, arhitect și cofondator al Școlii de la Bunești, alături de Petre Guran, istoric și cofondator al aceleași instituții, vor împărtăși din experiențele lor și vor discuta despre impactul pe care acest proiect l-a avut asupra comunității și asupra educației în domeniile respective.
.
(w882)Cu cărțile pe față” promite să fie o platformă de reflecție asupra valorilor fundamentale ale arhitecturii și istoriei culturale, aducând în discuție teme esențiale pentru dezvoltarea personală și profesională a indivizilor. Prin această inițiativă, TVR Craiova își reafirmă angajamentul față de promovarea valorilor culturale și educaționale în rândul publicului său. Emisiunea va oferi telespectatorilor o oportunitate unică de a explora și înțelege mai bine conceptele care stau la baza acestui proiect exemplar.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

• Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...