loader
Foto

Galerie foto

CSI: Explozii, crime uitate şi... zombie

De marţi până vineri, de la ora 22:30, urmăriţi la TVR 2 episoadele 13-16 din sezonul XI al cunoscutului serial poliţist american.

 

Episodul 13: „The Two Mrs. Grissoms” (marţi, 13 septembrie, ora 22:30)

Echipa CSI investighează cazul unui accident suspect de maşină, în care decanul unui colegiu pentru elevi hipoacuzici a fost ucis. Mama lui Grissom este profesoară la acest colegiu, iar Sara era cu ea în seara accidentului. Sara cunoaşte o altă profesoară, pe Julia Holden, despre care află că e şi fosta iubită a lui Grissom, pe care mama acestuia o plăcea foarte mult. Julia ascunde însă ceva...

Să fie oare ea cea care a pus bomba la maşina decanului sau e doar victima elevului ei preferat, care, pentru obţinerea unei burse nemeritate, profita de naivitatea profesoarei?

Episodul 14: „All That Cremains” (miercuri, 14 septembrie, ora 22:30)

Detectivii CSI anchetează cazul unui bărbat al cărui trup a fost găsit tăiat în bucăţi, în câteva cutii de lângă un magazin. Bărbatul murise sufocat cu cenuşa propriei sale soţii, pe care cineva i-o îndesase pe gât după ce îl legase strâns de pat. Detectivii o suspectează iniţial pe fosta iubită a victimei, care îl părăsise de curând pe bărbat. Probele îi conduc, însă, pe altă pistă, mult mai şocantă: brutala crimă fusese comisă de fiica bărbatului, în vârstă de 12 ani!

Episodul 15: „Targets of Obsession” (joi, 15 septembrie, ora 22:30)

Justin Bieber revine în acest episod în rolul tânărului Jason McCann. Episodul începe cu Nick în drum spre casă, când primeşte un telefon de la Jason. Acesta îl avertizează să nu intre în casă, că va muri. Nick vede o grenadă montată la uşa sa şi se salvează în ultimul moment.

Vrea însă să afle cine îi vrea moartea şi îl ia la secţie pe Jason. Acesta e pe cale să-i spună lui Nick cine vrea să-l ucidă, când Paul Huxabee, liderul grupului din care băiatul făcea parte, vine la secţie să îl ia.

Episodul 16: „Turn On, Tune In, Drop Dead” (vineri, 16 septembrie, ora 22:30)

Un bărbat găsit mort se ridică şi pleacă de pe masa de autopsie. În timp ce detectivii CSI investighează cum o persoană declarată decedată se poate transforma într-un... zombie, un caz asemănător se petrece pe o alee, unde un alt bărbat aparent mort îşi revine la viaţă.

Echipa CSI găşeşte printre lucrurile primului investigat un carneţel cu notiţele unui fost profesor universitar, concediat cu mai bine de 20 de ani în urmă, când fusese implicat în moartea unui student. Dr. Aden explora existenţa vieţii de după moarte şi îşi încuraja studenţii să ia substanţe care îi ducea cât mai aproape de această experienţă.

Despre CSI: Crime și Investigații

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

 

Logo

 
Angela Avram: „Pentru noi, sărbătorile şi tradiţiile au fost întotdeauna în familie”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Caii nu pot fi înlocuiți peste tot de tricicluri, dar aceasta este o soluție ecologică convenabilă, care pare a fi din ce în ce mai căutată ...