loader
Foto

Criza energetică şi cea post-Brexit deschid noul sezon „Lumea azi” la TVR 1

Din 9 octombrie, jurnalista Ioana Dumitrescu ne aşteaptă în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, la TVR 1, cu noi episoade de sinteză a evenimentelor la nivel internaţional.

 

Emisiunea de analiză a politicii mondiale „Lumea azi”, realizată de jurnalista Ioana Dumitrescu, revine şi în această toamnă cu cele mai importante evenimente internaţionale, explicate şi comentate alături de specialişti.

Criza energetică şi cea post Brexit sunt subiectele abodate în prima ediţie din acest sezon a emisiunii. „Lumea azi” se vede săptămânal la TVR 1, începând de sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.30.

Lumea azi revine în aceeaşi zi, sâmbăta, dar e ceva mai matinală. De la 11.30, vă aducem lumea pe micul ecran. 24 minute de analiză şi comentarii ale celor mai importante evenimente internaţionale”, anunţă Ioana Dumitrescu.

La 16 ani de când este pe micul ecran, „Lumea azi” continuă să prezinte şi să explice evenimentele internaţionale majore. Deciziile politice de la Bruxelles sau din alte capitale ale lumii sunt analizate împreună cu specialişti.

Criza de energie electrică din Europa şi cea apărută după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu puteau fi trecute cu vederea:

Atacăm criza energetică şi cea post-Brexit. Tessa Dunlop, jurnalist şi istoric pentru cele mai prestigioase canale tv din Marea Britanie ni se alătură, în direct de la Londra”, mai spune realizatoarea şi moderatoarea emisiunii, Ioana Dumitrescu.

„Lumea azi” este o sinteză a evenimentelor internaţionale. Care sunt efectele deciziilor politice în plan social şi previziunile socio-politico-economice pentru România şi mediul internaţional? Ioana Dumitrescu încearcă să găsească răspunsuri, alături de invitaţii săi la dialog, în fiecare sâmbătă, de la 11.30, la TVR 1.

 

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...