loader
Foto

Galerie foto

Crimele din Las Vegas, sub lupa agenţilor CSI

De luni până joi, de la ora 23:10, la TVR 2 ați putut urmări episoadele 3-6 din cel de-al XIV-lea sezon „CSI: Crime Scene investigation”.

 

Episodul 3: „Torch Song” (luni, 18 ianuarie, ora 23:10)

Un incediu la o sală de concerte duce la moartea a patru persoane, din care două erau membri într-o trupă de muzică. Când autopsia scoate la suprafaţă că victimele au murit din cauza strangulării şi nu a incendiului, echipa de criminalişti începe să verifice trecuturile muzicienilor, dar şi ale participanţilor la concert, în speranţa că vor găsi un motiv al crimei.

Sara găseşte simboluri naziste şi ale supremaţiei albe pe corpul uneia dintre victime şi află că trupa, numită White Cross, s-a remarcat prin instigările la ură pe care le-a făcut în public.

Episodul 4: „Last Supper” (marţi, 19 ianuarie, ora 23:10)

Echipa CSI este chemată să investigheze un caz la una dintre televiziunile locale: în timpul unei emisiuni realty show despre gătit, concurenţii înghit din greşeală carne de om. Echipa de criminalişti trebuie să găsească trupul din care au fost gătite mâncărurile respective.

După investigaţiile lui Greg şi Morgan, echipa află că felurile de mâncare au fost gătite din trupul unuia dintre foştii concurenţi, Derek Ellis.

Episodul 5: „Frame by frame” (miercuri, 20 ianuarie, ora 23:10)

Echipa de criminalişti din Las Vegas investighează cazul morţii lui Gwen Onetta, care a fost omorâtă în bătaie în casa unui fost mogul al cazinourilor, Jack Witten. El a mai fost acuzat de crime similare în urmă cu aproape zece ani; victima de atunci, Darcy Blaine, era o tânără de 18 ani, dependentă de droguri,  al cărei trup nu a fost găsit niciodată.

Witten le spune criminaliştilor că el dormea la etaj în timpul săvârşirii crimei, dar alibiul său nu pare demn de încredere, după ce Greg şi Finlay descoperă că o altă femeie era ţinută într-o cameră din casă.

Episodul 6: „Passed Pawns” (joi, 21 ianuarie, ora 23:10)

Sikes, un om fără adăpost din Las Vegas, se bucură de un câştig impresionat la un cazino din oraş, însă norocul nu ţine foarte mult, iar el este găsit mort pe o alee din centrul oraşului.

Echipa CSI este chemată să investigheze cazul, iar după primele cercetări de la faţa locului, ei descoperă că victima a trecut pe la o casă de amanet înainte de intra în cazino.  La casa de amanet, criminaliştii găsesc banii lui Sikes ascunşi într-o boxă care a fost amanetată de Alonzo Pierce, un agent de securitate de la cazino.

Despre CSI

Din 13 ianuarie, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 14-lea sezon al serialului american CSI: Crime Scene Investigation, care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze trei seriale spin-offCSI:New YorkCSI: Miami şi CSI: Cyber.

Personajele principale sunt interpretate de: Ted Danson (DB Russell) – care a fost nominalizat de 15 ori la Premiile Emmy, din care a câştigat 2 şi de 10 ori la Globurile de Aur, câştigând trei; Elisabeth Shue (Julie Finlay) a fost nominalizată la Oscar, Globurile de Aur şi BAFTA;  Jorja Fox (Sara Sidle) a mai jucat în serialul american ER (Spitalul de urgenţă), The West Wing, iar împreună cu echipa serialului a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretată a unui grup într-un serial de Screen Actors Guild Award.

 

Logo

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...