loader
Foto

Galerie foto

Cornel Borza la „Cântec și poveste”

De ani de zile, slujește cu dragoste, respect și dăruire cântecele bihorene, care trecute prin filtrul său sufletesc, primesc un plus de valoare, ajungând întotdeauna să bucure, să mângâie și să înalțe sufletele celor ce le ascultă.

 

Emisiunea vine ca un omagiu adus îndrăgitului interpret, Cornel Borza, la cei 60 de ani de viață și 40 de ani de carieră artistică, având în vedere că destinul său artistic este profund legat de Televiziunea Română, care a fost, fără îndoială, o adevărată rampă de lansare pentru îndrăgitul nostru interpret.

(w882) Cornel Bor

Așa cum o să aflați din povestea drumului său artistic, mărturisită cu multă sinceritate și nostalgie, a colaborat cu cei mai valoroși redactori și realizatori de emisiuni folclorice din TVR și Radio România și cu cei mai valoroși dirijori, muzicieni și orchestratori.

La ceas aniversar, o să ne facă mărturisiri în premieră, așa cum nu a mai făcut pentru un interviu despre drumul său artistic și o să aflăm frământările, încercările dar și bucuriile ce l-au însoțit în cei 40 de ani, perioadă în care a dus pretutindeni cântecele neamului său bihorean.

(w882) Cornel Bor

Emoții, mărturisiri, nostalgie, doruri și vise, toate împletite cu minunate cântece bihorene, filmate în cadre de mare frumusețe de echipa TVR Cluj, pentru o ediție de sărbătoare a emisiunii ”Cântec și Poveste” pe care vă invităm să nu o pierdeți.

(w882) Cornel Bor

La mulți ani, Cornel Borza!

Vineri, 25 Octombrie 2024, de la ora 15.00 la TVR 3, vă invităm pe meleaguri bihorene, alături de un interpret emblematic al acestui ținut: Cornel Borza.

(w882) Cornel Bor

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

Credit foto: Arhiva emisiunii Cântec și poveste”/ Arhiva personală Alexandru Pugna

Logo

 
Simona Podaru – „Cel mai implicat părinte”

Simona Podaru – „Cel mai implicat părinte”

publicat: Joi, 24 Octombrie 2024

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 25 octombrie, de la ora 18.15, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi ...

Raimonda Boian – „Hrană pentru trup... și suflet”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 25 octombrie, de la ora 18.15, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi ...

România, fruntașă la consumul irațional de antibiotice. De ce nu ar trebui să luăm niciodată antibioticele „după ureche”

România se menține pe primele poziții în topul european al țărilor cu cel mai mare consum de antibiotice, iar administrarea irațională a acestora ...