loader
Foto

SF-ul australian „Copilul din Osiris", în premieră la TVR1 | VIDEO

Putem evada în viitor? Ficțiunea spune că da, pe noi planete unde însă nu vom scăpa de problemele eterne și de lupta dintre bine și rău. Prima zi a săptămânii am încheiat-o cu filmul „Copilul din Osiris" (The Osiris Child – Australia, 2017). Luni, 8 mai, la TVR1 și pe TVR+, de la ora 22.00.

 

În acest film de aventuri SF, într-o lume a viitorului, în care oamenii au colonizat planete dincolo de sistemul nostru solar, locotenentul Kane Sommerville supraveghează oraşul Osiris, singura aşezare locuită de pe o planetă izolată. Când un virus scăpat de sub control ameninţă să nimicească orice formă de viaţă din colonie, Kane părăseşte baza militară şi începe să-şi caute disperat fetiţa de 11 ani, cu ajutorul unui deţinut evadat. De salvarea ei ar putea depinde supravieţuirea planetei şi a tuturor celor care o populează. În cursa care trebuie să pună capăt pericolului general, eroii descoperă că au de înfruntat și demonii lor interiori.

Regizorul Shane Abbess i-a ales pe actorii Daniel MacPherson, Teagan Croft, Kellan Lutz și Isabel Lucas pentru rolurile de prim-plan.

(w882) Osiris

Model și actor american, Kellan Lutz este cunoscut pentru seria Twilight: a dat lovitura în 2008 în rolul vampirului Emmett Cullen din Twilight și succesul l-a urmat în sequel-urile The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga: Eclipse, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2.

(w882) Osiris

Daniel MacPherson a jucat în 2022 în filmul scris și regizat de Russell Crowe Poker Face.

Shane Abbess se află la al treilea lungmetraj - Copilul din Osiris este cel mai nou, produs în 2017. Abbess are o bogată experiență în regizarea de scurtmetraje, videoclipuri muzicale și reclame. Regizorul, care este și coscenarist pentru toate lungmetrajele lui, a anunțat că The Osiris Child este primul film dintr-o serie pe care își dorește să o realizeze.

(w500) Osiris

În interviuri preluate pe imdb.com, Shane Abbess susține: Noi facem amintiri, nu filme. Filmăm personaje reale, nu actori într-un scenariu. (...) Trăiți fiecare clipă a călătoriei, pentru că destinația nu e pentru voi, ci e pentru ceilalți.

***

Surse: program TVR,  imdb.com

Credite foto: imdb.com - Storm V.E.

***

Mai multe informații despre filmele programate la TVR aflați aici.

Logo

 
Concursul „Enescu”: Cine sunt cei trei finaliști ai Secțiunii „Pian”. Ei vor concerta duminică, 22 septembrie, la Ateneul Român

Cei trei finaliști ai Secțiunii „Pian” din cadrul Concursului Internațional „George Enescu” sunt rușii Evgeny Konnov și Tatiana Dorokhova și ...

Liana Stanciu: „Românii sunt campioni mondiali, intergalactici și interplanetari la colinde!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

„M-am născut, probabil, în dorinţa mea de a fi actor”

Regizor, scenarist, preşedinte al Uniunii Cineaştilor din România, actor, tată – Laurenţiu Damian este, cu toate faţetele personalităţii sale, ...