loader
Foto

„Comisarul Rex”, un nou serial la TVR 2

Din 28 februarie, de luni până duminică, de la ora 19:10, telespectatorii TVR 2 sunt invitați să-l întâlnească pe cel mai simpatic și curajos comisar: Rex, un superb ciobanesc german.

 

Rex este inteligent, curajos, loial și tenace. Mai mult, în anchetele poliției în care este chemat să ajute, odată ce reușește să dea de urma care i se pare a fi cea corectă, uită de orice măsură de precauție și porneste în urmarirea infractorului de unul singur, uneori chiar în totală contradicție cu instrucțiunile stăpânului său. Nu ați ghicit încă cine este simpaticul eroul? E vorba de Rex, un superb ciobanesc german pe care oricine și l-ar dori ca ajutor și prieten devotat.

(w882)

Din 28 februarie, de luni până duminică, de la ora 19:10, telespectatorii TVR 2 sunt invitați să urmărească serialul poliţist „Comisarul Rex” (Italia, Austria, 2008-2014). O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

(w882)

Nu ratați, de luni până duminică, de la ora 19:10, „Comisarul Rex” (REX - Italia, Austria, 2008-2014), un serial polițist palpitant și amuznt alături de actorii Kaspar Capparoni, Fabio Ferri și Pilar Abella în rolurile principale.

sursa foto: betafilm

Logo

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...