loader
Foto

"Cod 211", cu Nicolas Cage, la TVR1 | VIDEO

Luni, 4 ianuarie, de la 22.10, la TVR1 vedem filmul de acţiune „Cod 211”, o producţie SUA 2018, în regia lui York Shackleton.

 

Din distribuţie fac parte Nicolas Cage, Sophie Skelton, Cory Hardrict. Într-o zi obişnuită de patrulare, poliţiştii Mike Chandler şi Steve MacAvoy, socru şi ginere, surprind un jaf în plină desfăşurare, la o bancă din centrul oraşului.

După ce trimit alerta 211 – codul pentru jaf armat – pentru a primi întăriri, cei doi au de înfruntat o bandă de patru mercenari, foşti soldaţi în forţele speciale, care nu se tem de nimic.

Scenariul este inspirat dintr-un eveniment real petrecut în 1997 în nordul Hollywood-ului, unul în care poliţia a fost pusă în dificultate de o bandă de hoţi în timpul unui jaf bancar.

Filmul regizat de York Alec Shackleton a fost filmat în Bulgaria şi include în distribuţia sa şi pe doi actori din generaţia tânără. Primul este fiul lui Nicholas Cage, Weston, care joacă rolul negativ al unuia dintre cei patru mercenari.

Un rol cheie, cel al agentului Interpol Rossi, este interpretat de frumoasa Alexandra Dinu – pe care o putem admira pe aproape întreg parcursul filmului.

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...