loader
Foto

Galerie foto

Claudia Pavel vorbeşte despre stil, kickboxing şi tirul cu arbaleta

La Atelierul vieţii, în direct cu Mirela Vaşadi - joi, 18 iunie, de la ora 16.00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În această săptămână, la Atelierul VieţiiMirela Vaşadi a discutat cu două invitate speciale despre pasiunea pentru sănătate holistică și nutriţie integrativă, despre hrana copiilor şi somnul de calitate.

În studioul emisiunii a fost prezentă artista Claudia Pavel (Cream), precum şi cunoscuta specialistă în nutriţie Larisa Petrini, certificată de Institutul pentru Nutriţie Integrativă din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru ”Food Revolution Day”.

Claudia a vorbit despre cum a reuşit ea să slăbească mai bine de 15 kg, să-şi transforme corpul dar şi stilul de viaţă. A renunţat la diete extreme, la înfometare, la carnea roşie şi la lactate. Acum, ea are un program organizat şi o viaţă echilibrată. „Am ajuns aşa din cauza delăsării. Nu mai aveam grijă deloc de mine. Mâncam seara o prăjitură, apoi mai ceream una. Seara mâncam de la fast-food", spune Claudia.

În ultima vreme, Claudia a început să practice kickboxing şi a învăţat să tragă cu arbaleta. Face sport intensiv, cântă, danseazăă şi joacă în filme. Toate acestea, în timp ce îşi creşte copilul. Am devenit o nouă persoană odată cu fiul meu. Simt că am renăscut. Nu mai recunosc în mine multe părţi din trecut".

***

Atelierul vieţii doreşte să genereze idei şi sugestii pentru o viaţă sănătoasă. Sfaturile specialiştilor invitaţi în emisiune vă pot ajuta să vă transformaţi ( în bine) atât interior cât şi exterior, să găsiţi ieşirea dintr-o criză personală sau, măcar, să vă ofere o alternativă inteligentă şi instructivă la invazia mondenităţii.

Pentru că o viaţă echilibrată înseamnă o minte senină, un corp sănătos şi o alimentaţie potrivită, emisiunea abordează acele subiecte prin care putem găsi echilibrul dintre minte, trup şi suflet. Cei care doresc să se regăsească şi să se detaşeze de ritmul nebunesc şi stresul vieţii cotidiene urbane, cei care vor să se regenereze şi să se reîntoarcă la un mod de viaţă şi de gândire sănătos, găsesc la Atelierul vieţii sfaturi avizate.

Emisiunea este difuzată în fiecare joi, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD şi poate fi urmărită şi online, pe portalul video TVR+.

 

Logo

 
TVR și cele mai mari ONG-uri din România, alături de sinistrați

Puterea de mobilizare a românilor în fața crizei cu care se confruntă sinistrații din județul Galați demonstrează că solidaritatea și empatia ...

Lucian Pîrvoiu: „Aceste tărâmuri sunt nişte tărâmuri magice şi înfricoşătoare, în acelaşi timp”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Limba română, credința și tradițiile românești prețuite peste ocean (II)

Un grup de români din Connecticut, hotărâți să mențină vie cultura și tradițiile românești peste ocean, au înființat organizatia non-profit ...