loader
Foto

„Carmen” deschide stagiunea la Opera din Brașov | VIDEO

Opera din Brașov  a deschis stagiunea 2024-2025 cu un eveniment deosebit, dedicat unei opere de referință: „Carmen” de Georges Bizet. Reprezentațiile promit să ofere publicului o experiență artistică memorabilă.

 

„Carmen”, cu al său melos captivant și tematicile profunde legate de dragoste, pasiune și destin, este considerată una dintre cele mai îndrăgite opere din repertoriul internațional.
.

.
Interpretările sale au captat mereu atenția spectatorilor, iar producția de la Brașov se anunță a fi o reinterpretare modernă ce onorează tradiția operei.

Deschiderea stagiunii cu „Carmen” subliniază angajamentul Operei din Brașov de a promova valori artistice de vârf și de a aduce în atenția publicului lucrări care provocă emoție și reflecție. Spectacolul va reuni o echipă de artiști de excepție, orchestra, corul și soliştii fiind pregătiți să ofere o reprezentație la cel mai înalt nivel profesional.

Publicul este așteptat să se bucure de un veritabil festin cultural, într-o atmosferă deosebită, caracteristică evenimentelor majore ale Operei din Brașov. Aceasta deschidere de stagiune nu este doar o celebrare a artei lirice, ci și o invitație pentru toți iubitorii teatrului muzical de a redescoperi magia operei.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...