loader
Foto

Galerie foto

"Cântec și poveste" cu Ileana Domuța Mastan

"Cântecul sălăjean m-a însoțit în cele mai grele încercări ale vieții...”, a mărturisit cântăreața de muzică populară, Ileana Domuța Mastan, în ediția emisiunii "Cântec și poveste" de duminică, 6 iunie, ora 16.00, la TVR3.

 

Artista populară cu glas duios, Ileana Domuța Mastan, și-a purtat cu mândrie și bucurie, vorba, cântecul și portul din frumoasa zonă a Sălajului, oriunde a călătorit în lume. S-a remarcat în rândul colegilor de scenă, prin discreție, simplitate și seriozitate. Este artistul care știe să iubească și să se dăruiască scenei.

(w882) domuta 2

Am reușit să fac din cântec prietenul cel mai apropiat sufletului meu. El, cântecul m-a însoțit în cele mai grele încercări ale vieții și pentru asta le aduc mulțumire străbunilor mei, creatori care au știut să așeze în cântec trăirile lor, pentru că iată, an de an sunt oameni care se regăsesc în vers și melodie, în mesajul transmis.

(w882) domuta 1

Viața mi-a oferit încercări la care nu mă așteptam, însă nu m-am lăsat răpusă, am cântat și am tot cântat, până când mi-am eliberat trupul și sufletul de durere.

(w882) domuta 4

Sunt fericită că astăzi la Cântec și poveste, emisiunea realizată de d-na Maria Tănase Marin, pot să împărtășesc împlinirea mea ca artist popular și că încă mai pot cânta în fața publicului.(Ileana Domuța Mastan)

(w882) tanase urs

Invitați:

Iulia Vătafu, Raluca Diaconu, Karla Ursu

(w882) iulia vata

Iulia Vătafu

(w882) raluca dia

Raluca Diaconu

(w882) domuta si

Karla Ursu și Ileana Domuța Mastan

***

Producător: Maria Tănase Marin

Logo

 
Vineri, 4 octombrie, ultima zi de donații la sediul TVR

Vineri, 4 octombrie, ultima zi de donații la sediul TVR

publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024

TVR face apel în continuare la compasiune! Donațiile mai pot fi aduse la sediul instituției din strada Ermil Pangrati nr. 28 doar până pe data de ...

”Călător de meserie”, într-un colț de rai

”Călător de meserie”, într-un colț de rai

publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024

Echipa "Călător de Meserie" a ajuns la cel mai mare sanctuar din lume pentru urșii bruni, lângă Zărnești. Acolo trăiesc peste 120 de urși, ...

Documentarul ”IVAN, omul cu rădăcini în ape”, la TVR 1

Filmul biografic regizat de Ana Preda este o incursiune documentară a unui destin de excepție, care urmărește transformarea adolescentului din ...