loader
Foto

Campioana României la volei feminin a jucat în Champions League, în direct la TVR 3

Întâlnirea dintre CS Volei Alba Blaj şi ŁKS Łódź (Polonia) din etapa a 5-a a Grupei E a Ligii Campionilor s-a difuzat în direct pe 11 ianuarie, de la ora 18.00.

 

Joi, 11 ianuarie, CS Volei Alba Blaj a evoluat de la ora 18.00 în Champions League, împotriva campioanei Poloniei, ŁKS Łódź. Telespectatorii TVR 3 au urmărit în transmisiune directă partida susţinută acasă de sportivele noastre, cel mai important meci al începutului de an pentru voleiul românesc.

„O victorie ar apropia campioana României la volei feminin de a intra între primele 8 echipe din Europa”, explica jurnalistul TVR Narcis Şelaru, comentatorul partidei de pe Alba Blaj Arena. Româncele au toate motivele privească optimiste întâlnirea din etapa a 5-a a Grupei E a Ligii Campionilor la volei feminin, după ce, în noiembrie anul trecut, au învins în deplasare campioana Poloniei, în meciul lor de debut în competiţie, cu scorul de 3-1 (25-23, 19-25, 31-29, 25-17).

Și în 2023, CS Volei Alba Blaj a rămas cea mai bună echipă feminină de volei din România, cucerind pentru a șaptea oară titlul național, câștigând a două Supercupă a României, jucând a doua finală de Cupă CEV și am calificându-se, pentru a șasea oară, în grupele Ligii Campionilor.

(w882) CS Volei A

Pentru partida de joi, echipa a anunțat transferul extremei Iman Isanović (24 ani, 1.88 m). Voleibalista născută la Sarajevo, care a venit din campionatul universitar american (din 2018, a evoluat la Arizona State şi Washington State), poartă tricoul cu numărul 5 și ar putea debuta pentru campioana României chiar în meciul cu ŁKS Commercecon Łódź.

(w882) Iman Isano

După întâlnirea cu polonezele de la Łódź, CS Volei Alba Blaj joacă în deplasare săptămâna viitoare, tot în Liga Campionilor, în compania ucrainencelor de la Prometey. Meciul va fi transmis, de asemenea, la TVR 3, joi, 18 ianuarie, de la ora 18.00.

 

Foto: Facebook Volei Alba Blaj

 

Logo

 
Premieră la Concursul „Enescu”: Șase muzicieni participă la masterclass-ul de interpretare dirijorală condus de maestrul Cristian Măcelaru. Intrarea la repetiții, gratuită

Între 23 și 26 septembrie, șase tineri dirijori vor participa la masterclass-ul de interpretare dirijorală condus de maestrul Cristian Măcelaru, ...

Concert extraordinar „Tradiţii clujene” în „Tezaur folcloric”, la TVR 1

Păstrători şi promotori ai culturii tradiţionale, clujenii ştiu să îşi cinstească valorile. Evenimentul „Tradiţii clujene în Tezaur folcloric ”, ...

TVR și Crucea Roșie, alături de sinistrați

TVR și Crucea Roșie, alături de sinistrați

publicat: Vineri, 20 Septembrie 2024

Televiziunea Română, alături de Ministerul Apărării și în parteneriat cu Crucea Roșie, dau o mână de ajutor celor aflați în nevoie în această ...