loader
Foto

”Călător de meserie”, în județul Mureș

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizontul. Acceptați provocarea acestei aventuri care să vă aducă aminte cât de frumoasă este lumea în care trăim și cât de multe lucruri noi așteaptă să fie descoperite.

 

Emisiunea ”Călător de meserie” este o oază de inspirație pentru cei care vor să exploreze. Gazda noastră în acest periplu ne promite că vom descoperi locuri inedite și oameni minunați.

Muzeele ne ajută să cunoaștem trecutul, dar și lumea în care trăim azi, ne îmbogățesc interior și au puterea să creeze conexiuni și să modeleze societatea.

(w882)

Județul Mureș are o varietate mare de muzee și spații culturale care arată cât de diversă este această parte de Românie.

(w882)

Castele, palate și turnuri medievale, biblioteci și chiar un muzeu al satului, sunt doar câteva din locurile pe care vă propunem să le explorați dacă ajungeți în zonă.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

În această ediție* a emisiunii ”Călător de meserie” veți vizita: Palatul Culturii din Târgu-Mureș, Muzeul de Istorie din Sighișoara, Muzeul Etnografic ”Anton Badea” - Reghin, Castelul Rhédey din Sângeorgiu de Pădure, Biblioteca Teleki-Bolyai - Tg.Mureș. Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 16:00, pe TVR 3.

Producător Simona Toncean

Ediția s-a difuzat în premieră în octombrie 2023.

Logo

 
”Călător de meserie”, în județul Mureș

”Călător de meserie”, în județul Mureș

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizontul. Acceptați provocarea acestei aventuri care să vă aducă ...

Angela Avram: „Pentru noi, sărbătorile şi tradiţiile au fost întotdeauna în familie”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.