loader
Foto

„Câștigă România!” anunță preselecții în debutul celui de-al 10-lea sezon

„Câștigă România” se pregătește pentru cel de-al 10-lea sezon iar primul pas sunt preselecțiile. În contextul pandemiei de COVID-19, preselecţiile „Câștigă România” se vor desfășura și de această dată online, în luna martie.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Toți cei dornici să devină în deplină siguranță concurenți ai concursului de cultură generală prezentat de Virgil Ianțu și difuzat de TVR 2 au întreaga lună martie la dispoziție pentru a se înscrie.

„Suntem în pregătiri, avem întâlniri și discuții despre ce e de îmbunătățit la producție, așa cum facem la fiecare început și final de sezon. Suntem la sezonul 10, ne uităm în urmă și nu ne vine să credem cât timp a trecut deja, deși avem senzația că suntem încă la începuturile „Câștigă România!”. Asta e un lucru bun, care arată că nu a intervenit rutina si că ne place ceea ce facem”, a spus prezentatorul Virgil Ianțu.

Pentru a deveni concurenți ai singurului show televizat de cultură generală pe teme despre România, este suficient ca cei interesați să completeze detaliat fișele de înscriere pe care le găsesc pe site-ul tvr.ro, accesând rubrica „Preselecții Câștigă România!”. Echipa emisiunii va verifica înscrierea, iar solicitanții vor fi contactați pentru testul de cultură generală susținut pe Whatsapp video.

Cei dornici să-și testeze cunoștințele sunt îndrumați să aleagă corect formularul de înscriere: o variantă este pentru cei care nu au mai participat la nicio preselecție până acum sau au fost respinși la preselecțiile anterioare, iar una pentru cei care au mai participat la concurs, dar nu au câștigat nicio ediție și doresc să revină. Conform regulamentului, foștii câștigători nu pot reveni în concurs.

Pentru mai multe detalii accesați tvr.ro, Facebook „Câștigă România!” sau scrieți la castiga.romania@tvr.ro.

Regulamentul "Câştigă România!" SEZOONUL 10 AICI

DESPRE „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”

În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

„Câștigă România!” se bucură de mare popularitate şi a fost remarcat şi la nivel internațional. Concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 a primit de două ori premiul TV Mania pentru „Cea mai bună emisiune concurs” și a fost selecționat atât la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), cât și în finala "International Format Awards 2018", la secțiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiție internațională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

 

Logo

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...