loader
Foto

„Blind Date Cultural” în Cetatea Medievală Târgu Mureș | VIDEO

În perioada 31 august - 1 septembrie, Centrul Cultural 3G HUB, situat în incinta Cetății Medievale din Târgu Mureș, a fost gazda unui eveniment inedit intitulat „Blind Date Cultural”.

 

Această manifestare culturală s-a dorit a fi un punct de convergență între diferite forme de artă și expresie creativă, promovând dialogul intercultural și explorarea diversității artistice.
.

.
Evenimentul a reunit artiști, critici de artă și iubitori de cultură, creând un mediu stimulativ pentru interacțiuni spontane și neconvenționale. „Blind Date Cultural” a fost conceput ca un experiment artistic, în care participanții au avut ocazia să descopere lucrări și performanțe fără a fi influențați de numele sau reputația creatorilor. Această abordare a permis o evaluare autentică a valorii artistice, îndemnând publicul să aprecieze arta în forma ei pură.

Centrul Cultural 3G HUB, prin facilitățile sale unice, a contribuit semnificativ la succesul acestui proiect. Implicarea comunității locale și deschiderea față de inovație au fost esențiale pentru realizarea unei astfel de manifestări, care nu doar că a promovat artă, ci a consolidat și spiritul comunitar. „Blind Date Cultural” reprezintă un pas important în direcția dezvoltării culturii contemporane în Cetatea Medievală, evidențiind importanța unui astfel de dialog artistic în formarea unei societăți mai deschise și receptive.

Tag-uri: Regional

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...