loader
Foto

Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

RECOMANDARI

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat specialităților din Runcu, Gorj.

 

În acest episod, Constantin Lătărețu prezintă două preparate tradiționale: storceag de cegă și tocăniță de mistreț la ceaun.
.

.
Storceag de cegă este o supă bogată, preparată cu pește din specia cegă, ingredientele fiind atent selectate pentru a reda autenticitatea acestui preparat.
.
(w882)Tocănița de mistreț este un fel principal savuros, gătit lent, pentru a spori aromele cărnii de mistreț, adesea asociat cu legume proaspete și condimente. Preparatul este adesea servit cu mămăligă sau pâine de casă, oferind o experiență culinară memorabilă.
.
Runcu, cu tradițiile sale gastronomice, se dovedește a fi un loc ideal pentru degustarea acestor bunătăți, iar emisiunea aduce în prim-plan nu doar rețete, ci și povești despre oameni și locuri care fac parte din istoria culinară a României.

 
Mituri și realități despre învățământul Montessori

Ce este și ce nu este această metodă de învățare în etapa preșcolară și școlară timpurie ne lămurește profesorul de limba germană Alexandru ...

Papa Francisc a murit. Povestea primului suveran pontif provenit din America de Sud

Papa Francisc s-a stins din viață din cauza mai multor complicații medicale, la vârsta de 88 de ani. A fost internat în 14 februarie la spitalul ...

Deși apartenența României la Uniunea Europeană a adus beneficii incontestabile, o disonanță profundă persistă.