loader
Foto

Aşii propagandei sub lupă, la „Breaking Fake News” | VIDEO

În plin război, ştirile false circulă cu rapiditate în mediul online. Despre propaganda de război şi dezinformările aduse de aceasta – într-o nouă ediţie „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu,  difuzată miercuri, 16 martie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 

Ucraina intră în a treia săptămână de război cu Rusia. Care este situaţia pe front, cum gestionează ţările vecine situaţia umanitară, cum foloseşte Rusia propaganda de război şi care este stadiul negocierilor de pace? A răspuns la aceste întrebări E.S. Păun Rohovei, şeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România, la Interviul săptămânii, prima rubrică a ediţiei „Breaking Fake News” pe care Marian Voicu a propus-o pentru această săptămână. Emisiunea s-a văzut în direct, pe 16 martie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Conspiraţia săptămânii, cu Tatiana Ţarfulea a continuat în acelaşi registru, avându-i în prim-plan pe agenţii propagandei pro-Kremlin din România.

Iar la Revista presei fake, Horia Gruşcă a făcut, la rândul lui, un nou inventar al ştirilor false, al dezinformărilor şi propagandei ruse din ultima săptămână.

Subiecte actuale şi întrebări aflate pe buzele tuturor şi-au căutat explicaţii într-o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, difuzată în direct miercuri, pe 16 martie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Logo

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...