loader
Foto

Artă și Eleganță la Muzeul din Arad | VIDEO

Muzeul din Arad a marcat o premieră deosebită prin organizarea primei parade de modă într-un cadru muzeal deosebit de elegant. Manechinele, cu grație și sofisticare, au defilat printre operele de artă din secolul al XIX-lea și începutul secolului XX, care provin de la cele mai prestigioase școli de pictură din Europa.

 

Ambianța a fost completată de rafinamentul detaliilor, unde parfumurile roșii și trandafirii în aceeași nuanță au încântat simțurile spectatorilor, subliniind astfel dialogul dintre frumusețea vestimentară și capodoperele artistice expuse.
.

.
Această evoluție revendică nu doar o apreciere a modei ca formă de artă, ci și un tribut adus istoriei culturale a regiunii.

Evenimentul a reușit să atragă un public diversificat, evidențiind importanța colaborării interdisciplinare în promovarea valorilor culturale. Prin această premieră, Muzeul din Arad nu a fost doar un spațiu de expunere, ci un veritabil actor în scena culturală, demonstrând că arta și moda pot coexista armonios, inspirând creativitatea și aprecierea estetică.

Tag-uri: cultură, Regional

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...