loader
Foto

Galerie foto

(P) Solarul de grădină câștigă popularitate în localitățile din România!

ADVERTORIALE

Dorința de a consuma alimente cât mai sănătoase este tot mai des întâlnită printre români, așa că aceștia sunt dispuși să renunțe la confort doar pentru a putea pune pe masă bucate sănătoase și gustoase.

 

Sacrificiile pe care românii le fac în acest sens sunt majore, unele persoane alegând să se mute la țară doar pentru a-și asigura un trai mai sănătos! Mutarea la casă vine la pachet cu beneficii importante, precum aerul curat sau posibilitatea de a cultiva legume în mod natural și sănătos.

Așa se explică faptul că solarul de grădină câștigă popularitate în localitățile din România, acolo unde putem observa în tot mai multe grădini solarii amenajate pentru creșterea legumelor!

• Solariile complet echipate sunt o soluție în care românii au încredere

Amenajarea unui solar de grădină nu este chiar atât de simplu de realizat, iar pentru a putea construi un astfel de solar vei avea nevoie nu numai de cunoștințe și abilități, ci mai ales de mai multe unelte și scule cu care să poți obține un solar durabil și funcțional.

Cu toate acestea, există alternative care încântă prin simplitate, iar în acest sens oferta de solarii de grădină complet echipate de la Solarii-Izosun.ro reprezintă un exemplu foarte bun. Acestea includ toate componentele necesare, iar asamblarea se face rapid și simplu, așa că vei putea obține solarul mult dorit în mai puțin de câteva ore.

Pentru această soluție a optat și Gabriel, un tânăr de 32 de ani din Iași:

„Inițial am vrut să construiesc solarul pe cont propriu, dar m-am declarat foarte rapid copleșit de complexitatea lucrării. Nu am vrut să renunț însă la ideea de a avea propria sursă de legume, așa că am comandat un solar complet echipat, pe care l-am montat împreună cu un prieten în două ore și jumătate. Am deja două recolte din el, așa că a fost o alegere excelentă!”

Kiturile de solarii vin la pachet cu toate piesele necesare, dar și cu instrucțiuni cât se poate de clare, așa că oricine se poate descurca să își amenajeze un solar pentru a putea avea mai apoi legume gustoase și sănătoase, la fel precum găseam în grădina bunicilor noștri.

„M-am mutat împreună cu familia la țară deoarece orașul în care trăiam era tot mai poluat. Imediat după ce am găsit o casă pe gustul nostru, am cumpărat păsări, alte animale domestice, și totodată am început amenajarea unei grădini. Solarul a fost primul pe care l-am construit, folosind un kit de la Izosun. Nu ne așteptam să beneficiem de un solar de o calitate atât de bună!” – Ioana

(w882) Solarul de

• Legumele sănătoase sunt la mare căutare!

Este tot mai greu să găsești o sursă care să îți ofere acces la legume sănătoase obținute de la plante care să nu fi fost tratate cu fel și fel de soluții chimice. De aceea, mulți români aleg să pună piciorul în prag, așa că iau inițiativa și își amenajează propria sursă de legume, ocupându-se atent de îngrijirea plantelor, evitând astfel chimicalele.

„Copilul meu se simțea tare rău de la legumele pe care le consuma, chiar dacă încercam să cumpăr doar produse BIO, fie din piață, fie din magazine. Nu am vrut să risc ca alimentația să îi afecteze sănătatea, așa că ne-am construit propriul solar, iar astăzi consumă legumele chiar și crude, cu foarte multă bucurie.” – Mirabela

Desigur, cei care aleg să amenajeze un astfel de solar își doresc să beneficieze de o calitate cât mai bună a componentelor, astfel încât solarul obținut să poată fi folosit pentru o perioadă îndelungată de timp, iar investiția să fie cât se poate de profitabilă.

Ionuț Tudor a construit un astfel de solar în urmă cu 4 ani și ne spune cum a ales kit-ul:

„Mi-am dorit ca folia să fie de calitate cât mai bună, să vină cu garanție, iar componentele metalice să fie galvanizate, să nu ruginească. Așa că am optat pentru kit-ul Izosun și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută!”

Credit foto: solarii-izosun.ro

 

 
’’Când Îngerul îşi face simţită prezenţa, clipa devine unică, nu are de-a face cu Timpul’’ - Elena Hariga

Elena Hariga este o sculptoriţă în al cărei atelier am înţeles însemnătatea ’’Timpului ce se scurge într-o neliniştitoare linişte’’. A absolvit ...

"M-am născut să câștig, nu să exist"

publicat: Joi, 12 Decembrie 2024

"M-am născut să câștig, nu să exist", mărturisește Gheorghe Hagi, liderul generației de aur din fotbalul românesc. Această mentalitate de ...

Cum rămânem oameni, într-o lume atât de... inteligentă? Răspunsuri - vineri, la „Forţa ideilor”

De la roboți care răspund la întrebări, până la AI care creează lecții personalizate, viitorul sună... smart! Provocarea ar putea fi adaptarea la ...