loader
Foto

Galerie foto

Știai că 7 din 10 români de peste 30 de ani suferă de cea mai gravă afecțiune a gingiilor? Află cum poți scapă de ea

ADVERTORIALE

Una dintre cele mai severe afecțiuni dentare este și cea mai neglijată de către majoritatea românilor. Vorbim despre parodontoză, o boală cronică a gingiilor, cauzată de acumularea plăcii bacteriene și a tartrului. Aceasta se manifestă prin afectarea țesuturilor de susținere a dinților, cum sunt gingiile, ligamentele și oasele maxilare. Dacă nu este tratată, boala parodontală poate duce chiar la pierderea dinților.

 

Dacă te confrunți cu simptome precum: sângerări gingivale, inflamația și retragerea gingiilor, respirație urât mirositoare, sensibilitate dentară sau durere, înseamnă că este timpul pentru un consult stomatologic. Beneficiază de un protocol revoluționar de combatere a afecțiunilor gingivale oferit de clinica stomatologică Deos Dental.

Spune adio parodontozei cu un tratament eficient și fără durere

Afecțiunile parodontale se pot manifesta printr-o serie de simptome comune, ce trag semnalul de alarmă că sănătatea orală este în pericol. Boala parodontală este o afecțiune gingivală severă, ce necesită o intervenție rapidă, pentru a păstra integritatea și funcționalitatea dinților și gingiilor. Dacă până nu demult tratamentul pentru parodontoză se rezuma la intervenții complexe, cu recuperare lungă, în prezent există o soluție simplă și eficientă.

(w882) Știai că

Clinica stomatologică Deos Dental îți oferă un tratament unic, în 4 pași simpli, prin intermediul căruia poți să scapi definitiv de parodontoză. Acest protocol inovator nu folosește bisturiul, ci eficiența și puterea laserului dentar. Acesta prezintă numeroase avantaje pentru pacient, fiind o metodă testată, cu eficacitate ridicată de a elimina placa bacteriană, de a steriliza zonele unde se află bacterii și de a stimula regenerarea țesuturilor afectate. Toate acestea, fără durere și cu minim de disconfort resimțit de către pacient.

Descoperă protocolul Adio Parodontoză

Clinica Deos Dental îți oferă cel mai modern și eficient tratament împotriva parodontozei și a celorlalte afecțiuni gingivale: Adio Parodontoză. Acesta este efectuat în 4 pași simpli, ce asigură o abordare completă a afecțiunilor gingivale, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Iată care sunt etapele acestui protocol unic:

  • Tratament parodontoză laser
  • Terapie fotodinamică

Vei beneficia mai întâi de o evaluare a gradului de afectare a gingiilor, prin intermediul unei consultații cu camera intraorală și a unei investigații radiologice amănunțite. La pasul următor este efectuată igienizarea profesională, printr-o procedură inovatoare, ce utilizează un marker colorat biocompatibil care evidențiază zonele unde există placa bacteriană. Aceste zone sunt apoi curățate eficient cu ajutorul tehnologiilor AIRFLOW® și PERIOFLOW®. Igienizarea profesională este importantă pentru a se lucra cât mai steril asupra gingiilor afectate.

Urmează apoi tratamentul laser, realizat cu un dispozitiv modern, de tip Erbium. Aceasta este o procedură minim invazivă, ce prezintă câteva avantaje esențiale:

  • Are un puternic efect bactericid
  • Nu este nevoie de antibiotic
  • Nu este nevoie de anestezie
  • Sterilizare eficientă a țesuturilor
  • Stimulează refacerea gingiilor

Protocolul este completat de terapia fotodinamică, prin care laserul dentar este focalizat în zonele unde este aplicată o substanță fotosensibilă, în vederea eliminării urmelor plăcii bacteriene. Ai parte astfel de un tratament complet și eficient, ce tratează gingivita, parodontita și chiar parodontoza, fără durere și fără disconfort.

(w882) Știai că

Alege cel mai bun tratament împotriva afecțiunilor gingivale

Parodontoza este o afecțiune gingivală ce continuă să fie neglijată de cea mai mare parte dintre români. Nu fii și tu printre ei. Alege să ai parte de cel mai inovator protocol de tratare a acestei afecțiuni și bucură-te de dinți și gingii sănătoase. La Deos Dental întâlnești o echipă de medici specializați și empatici, ce utilizează cu succes puterea laserului în stomatologie.

Printre atuurile oferite de laserul dentar se numără:

  • Vindecare rapidă a țesuturilor gingivale
  • Tratament fără durere și disconfort
  • Risc scăzut de infecții
  • Recuperare mai rapidă după tratament

Acum ai posibilitatea să oprești sângerările gingivale, să reduci inflamația și sensibilitatea dentară, bucurându-te de un zâmbet frumos și sănătos. Programează-te pentru o consultație atunci când manifești simptomele unei afecțiuni gingivale și beneficiază de un tratament unic și personalizat!

Danba

Sursa foto: deosdental.ro

 
Spoken words, o practică poetică a Tatianei Ernuțeanu / VIDEO

Tatiana Ernuțeanu, autoare a trei volume de poezii, apropiată a r egretatului poet Ioan Es. Pop, trăiește emoția muzicii vechi și promovează ...

Sub semnul generozităţii. Concertul Regal Caritabil, în direct la TVR Cultural

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, TVR Cultural va difuza Concertul Regal Caritabil organizat de Fundația Regală Margareta a României. De la ...

Alegeri prezidenţiale 2024: TVR propune o dezbatere cu toţi cei 14 candidaţi

TVR va reflecta campania electorală pe toate posturile TV din portofoliu prin emisiuni de promovare electorală şi dezbateri.