loader
Foto

Adrian Lupușor, la „Conexiuni Economice” | VIDEO

Emisiunea „Conexiuni Economice” a revenit în atenția publicului cu un nou sezon captivant, având ca invitat special pe directorul executiv al Expert-Grup, Adrian Lupușor.

 

Adrian Lupușor, cunoscut pentru expertiza sa în domeniul economic, a adus o perspective proaspătă asupra provocărilor și oportunităților actuale din economia națională și internațională.
.

.
Adrian Lupușor a expus viziunea sa asupra contextului economic al Republicii Moldova, evidențiind procesul de integrare europeană, principalele obstacole cu care se confruntă țara, precum instabilitatea politică, dependența de sursele externe de energie și impactul crizei economice globale. De asemenea, el a subliniat importanța reformelor structurale menite să susțină o dezvoltare economică sustenabilă și consolidarea instituțiilor statului.

Un alt aspect al discuției a fost influența mediului de afaceri asupra economiei naționale. Lupușor a argumentat că sprijinirea antreprenoriatului și stimularea investițiilor străine sunt esențiale pentru relansarea economică a țării. În plus, directorul executiv al Expert-Grup a subliniat necesitatea adaptării politicilor economice la schimbările globale, îndemnând autoritățile să prioritizeze digitalizarea și inovația.

Moderată de Natalia Catan și produsă de Constantin Uzdris, „Conexiuni Economice” promite să fie un spațiu de dialog pertinent și informativ, adresându-se nu doar specialiștilor, ci și unui public mai larg interesat de economia contemporană.

În contextul schimbărilor rapide și al diversificării informațiilor economice, „Conexiuni Economice” își reafirmă rolul de platformă educațională și de analiză critică, pe care începerea acestui sezon o va consolida în continuare.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...