loader
Foto

Adelina Pestriţu a condus primul tren electric din România! Vineri, la „Vis sau realitate” | VIDEO

Basti Ţopescu a bifat o nouă misiune îndeplinită la TVR 1. Pe 31 mai, frumoasa brunetă și-a îndeplinit una dintre cele mai nebuneşti dorinţe. Un nou episod „Vis sau realitate” a fost vineri, de la ora 22.30, la TVR 1.

 

„Visătoarea ediţiei de vineri are milione de urmăritori pe reţelele de socializare şi a fost desemnată drept cel mai bun influencer român de către E! People's Choice Awards. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, a pornit de la o carieră de modelling care a propulsat-o în lumea televiziunii şi a publicităţii. A colaborat cu nenumărate branduri, aşa încât este greu să te plimbi pe stradă fără să-i vezi chipul pe uriaşe panouri publicitare. La ce mai poate visa o femeie care a călătorit prin toată lumea şi care e iubită de milioane de oameni?”

Iată cum, de la o simplă curiozitate, Basti Ţopescu a pornit într-o nouă aventură ce s-a încheiat cu un vis împlinit. Adelina Pestriţu este vedeta care a visat alături de echipa „Vis sau realitate” pe 31 mai, de la ora 22.30, la TVR 1.

Feminină, elegantă, rafinată. Adelina Pestriţu este o apariţie pe care te poţi aştepta să o întâlneşti la prezentări de modă, în filme sau reclame, la evenimente cu stil. Şi totuşi, undeva, ascuns în sufletul ei, locuia un vis de... băieţel: cum e să fii... mecanic de locomotivă?!?

(w882)

„Vis sau realitate”, emisiunea care transformă visurile celebrităților în fapte, i-a îndeplinit dorinţa. Şi nu oricum, ci... cu clasă! Clasa I, mai exact. Pentru că vineri seară am urmărit-o pe Adelina Pestriţu conducând primul tren electric din România! Un tren nou-nouţ, care se pregăteşte să străbată ţara.

La rândul său, Basti i-a stat alături, asigurându-se că totul merge strună pentru ca visul vedetei să devină realitate. Cum s-a descurcat tânăra în noua ipostază am aflat vineri, 31 mai, de la ora 22.30, într-o ediţie în premieră din sezonul 3 „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din aprilie 2024 urmărim sezonul 3 al emisiunii, în fiecare seară de vineri.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...